SPOR

EVDE ANTRENMAN YAPIYORLAR

Güreşle uğraşan Muhammed (19), Şahan (18), Fatih (14) ve Şahin Acar (13) kardeşler, korona virüs nedeniyle antrenmanlarını evde sürdürüyor.

EVDE ANTRENMAN YAPIYORLAR
13-04-2020 17:50
Google News

 

Türkiye, Balkan ve Avrupa Şampiyonalarında dereceler yapan Acar Kardeşler, korona virüs tedbirleri kapsamında evde kal çağrısına uyup, evlerinin bahçesinde formlarını korumak için antrenman yapıyor. Güreşe 8 yıl önce Batman Petrolspor’da başlayan ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübüne transfer olan Muhammed Acar “Virüs saflını nedeniyle memleketim Batman’a döndüm. Antalya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası ertelendi. Fakat biz yine de antrenmanlarımızı yapıyoruz. Hedefim 2020'de Avrupa ve Dünya Şampiyonası ve 2024'teki olimpiyat oyunlarına katılıp, ülkemi en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Kayseri Şekerspor Güreş Takımı'nda yer alan Şahan Acar ise “Evde ağabeyim ve kardeşlerimle beraber imkânlarımız çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şekilde formumuzu korumaya çalışıyoruz. Çok iyi hazırlanıp, daha iyi dereceler kazanmaya çalışacağız” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete