EĞİTİM

“EVDE SAĞLIK HİZMETİ PROJESİ, OLUMLU SONUÇLANDI”

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen “Avrupa’da Evde Sağlık Bakım Hizmetleri İyi Uygulama Örnekleri Projesi, Batman Kamu Hastaneleri Birliği Koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

“EVDE SAĞLIK HİZMETİ PROJESİ, OLUMLU SONUÇLANDI”
25-05-2016 21:42
Google News

Batman İbni-Sina, Gazi ve Özel Batman Basut Mesleki Teknik Anadolu Liseleri ile ortaklaşa yürütülen projenin sonuç değerlendirme toplantısı, Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile öğrenciler katıldı. Projenin değerlendirmesini yapan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu “Projeye katılan öğrenci ve personellerin sağlık alanında motivasyonları, Avrupa Birliği farkındalığı, bilgi, beceri ve gözlem güçleri artmıştır. Eğitim ve staj sonucu kazandıkları bilgi ve becerilerinin artması ile sağlık sistemine yeni katılacak mesleki eğitim öğrencilerimizin daha kaliteli bir hizmet için çabalayacakları gözlemlenmiş olup, olumlu sonuçlar elde edilmiştir” dedi.

EUROPASS BELGESİ VERİLDİ

Projede yer alan 82 katılımcı, AB uyum sürecinde uygulanan proje sayesinde, evde sağlık bakım hizmetleri standartlarının yükseltilmesi, eğitim tecrübelerinin artırılması ve farklı bakış açılarının geliştirilmesi konusunda tecrübe edindiklerini dile getirdi. 82 katılımcıya Türkiye Ulusal Europass Merkezi tarafından onaylanan Europass Belgesi verildi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete