SAĞLIK

Evde sağlık hizmetleri masaya yatırıldı

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat başkanlığında evde sağlık hizmetleri verimliliğini artırmak için toplantı düzenlendi.

Evde sağlık hizmetleri masaya yatırıldı
15-01-2024 12:28
15-01-2024 12:32
BATMAN
Google News

Hizmet başkanları ve evde sağlık ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, evde sağlık hizmetlerinin daha verimli sunulması için stratejiler ele alındı. Toplantıda, evde sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırmak, hasta memnuniyetini yükseltmek ve sağlık profesyonellerinin koordinasyonunu güçlendirmek amacıyla atılacak adımlar masaya yatırıldı. Hizmet başkanları ve evde sağlık ekipleri ve başhekimler, iyileştirmeler için önerilerini sundu. Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, temel hedeflerinin, sağlık ekipleri arasında işbirliğini güçlendirmek ve hizmetin kalitesini artırmak olduğunu belirtti. (Sağlık Müdürlüğü Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ibrahim
ibrahim 4 ay önce
Batmanda yaşayan biri olarak sağlık hizmetine ulaşmada bu kadar zorlandığım bir dönemi olmamıştır. Randevu bulamıyoruz. Randevu bulduk diyelim bir ultrason veya endoskopi için aylarca beklemek zorundayız. hastanelerin hali ise rezalet. heryerde kuyruk. temizlikten eser yok. sağlam giren hasta olarak çıkıyor. bu müdür boş boş demeçler verip foto çekeceğine hastanelere bi baksın . vatandaş mağdur
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete