SPOR

EVİNDE DAĞITIYOR, DEPLASMANDA ALIYOR!

Düzcespor : 0 Petrolspor : 0* Son haftalarda istenilen sonuçları alamayan Petrolspor çıktığı Düzcespor deplasmanından 1 puanla döndü.

EVİNDE DAĞITIYOR, DEPLASMANDA ALIYOR!
18-02-2018 22:07
Google News

HAKEMLER : Tarık Güldal** Mehmet Kirişçioğlu** Burak Aksak**
DÜZCESPOR : Ali Alper Doğan*** Hüseyin İriç*** İsmail Türk*** Serhat Baştan** Bedri Evren*** Çağrı Tekin** Buğra Temel** Tayfun Yanar** Zihni Aydın** Burçak Özkanca** Oktay Gümüş**
BATMAN PETROLSPOR : Ahmet Taş*** Emre Aydın*** Erman Taşkın*** Ensar Çetinkaya*** Celal Aras*** Yunus Emre Aslan** (Dk. 46 Samet Kartal**) Hakan Soylu** (Dk. 75 Ramazan Kaya**) Hüseyin Ali Pala*** (Dk. 85 Reha Kurt**) Emre Bayram*** Veysel Karadağ*** Fahri Küçükkurt***

Kart cezalısı Halil Aşut ve Atilla Erel’den yoksun olarak Düzcespor karşısına çıkan Petrolspor 1 puan alarak Batman’a döndü.  Farklı 11 ile sahaya çıkan kırmızı-beyazlı ekip, oyuna temkinli başladı. Puan sıralamasında 2. sırada bulunan Düzcespor’un baskılı oyunu ilk yarıda sonuç vermezken, Düzcespor’lu Tayfun’un sert şutu direktör auta çıktı. İlk yarıda her iki takımda gollük pozisyon bulamazken, devre 0-0 neticelendi. 
Oyunda ve skorda üstün duruma geçmek için çaba sarfeden Petrolspor oyunda eşitliği sağlarken, skorda ise bir türlü son vuruşları yapamadı. Rakip Düzcespor’un baskılı oyununu cezasahası dışında kesen Petrolspor kontrataktan gol aradı. 80. dakikada Samed Kartal,  85. dakikada oyuna giren Reha Kurt, müsait pozisyonda topu dışarı atarken, karşılaşma başladığı gibi bitti. Petrolspor puanını 34’e yükseltirken puan sıralamasında 7. sıraya düştü. Petrolspor bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Canakkale Dardanelspor ile karışılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete