GÜNDEM

FAKİRLİKTEN RESMİ NİKAH KIYAMIYOR!...

FAKİRLİKTEN RESMİ NİKAH KIYAMIYOR!...

FAKİRLİKTEN RESMİ NİKAH KIYAMIYOR!...
30-12-2014 19:30
Google News

 9 yıl önce Süleyman Orak’la evlenen Esra Akar, maddi yetersizlikten dolayı kocasıyla resmi nikâh kıyamıyor.

 Maddi durumu iyi olmayan 3 çocuk annesi Esra Akar (24) kendisi ve çocukları için yardım bekliyor.

Uzun bir süre İstanbul’da yaşayan genç çift, yaşadıkları maddi sıkıntılardan dolayı 3 çocuğunu alarak Batman’a döndü. Batman’da iş bulamayan baba Süleyman Orak,  çalışmak için tekrar İstanbul’a gitmek zorunda kaldı. Evde yalnız kalan ve çocuklarına bakmakta zorluk çeken Esra Akar, ev kirasını ve elektrik faturasını ödeyemediği için evden atılma noktasına geldiğini söyledi.

BİZİ EVDEN ATACAKLAR

Eşi ile maddi imkânlardan dolayı resmi nikâh kıyamadıklarını anlatan Esra Akar “Kendim için korkmuyorum. Çocuklarım hasta ve perişan durumda. Yetkililerden ve hayırsever işadamlarından yardım istiyorum. Lütfen sesimize kulak verin” dedi.

Çocuklarından en küçüğünün hasta olduğunu belirten anne Akar, soğuk kış günlerinde ısınmakta zorluk çektiklerini anlattı.

EŞİM, PARASIZLIKTAN BATMAN’A DÖNEMİYOR

Kaldığı evin kirasını ödeyemediği için evden atılacağını dile getiren Akar “Eşim çalışmak için İstanbul’a gitti. Ancak orada iş bulamadı. Eve gelmek istiyor ancak maddi sıkıntılardan dolayı gelemiyor. Eşim için iş istiyorum. Allah rızası için bana ve çocuklarıma el uzatın. Çocuklarım hasta tedavi edemiyorum. Bize çevremizdeki insanlar destek oluyor. Bize el uzatılmasa çocuklarımla beraber sokağa atılacağız. Bu kış gününde ne yapacağız” dedi.

KIZIMI OKULA GÖNDEREMİYORUZ

Kızının 7 yaşında olduğunu belirten anne Akar “kızımın okula gitmesi gerekiyor ancak maddi imkânsızlıklardan dolayı okula gönderemiyoruz. Çocuklarımızın geleceği bizleri tedirgin ediyor. Şartlarımız el verişli değil. Duyarlı herkese sesleniyorum. Bana ve çocuklarıma yardım edin” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete