EĞİTİM

FARABİ’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK

Özel Batman Farabi Hastanesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, il genelindeki tüm spor kulüplerinin sporcu ve ailelerine ücretsiz sağlık hizmeti vermeye başladı.

FARABİ’DEN TÜRKİYE’DE BİR İLK
21-01-2016 20:42
Google News

Amatör takım başkanları, teknik direktör ve yöneticileriyle kahvaltıda bir araya gelen Farabi Hastanesi Genel Müdürü İbrahim Ethem Tamdoğan, amatör sporu desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Tamdoğan, konuşmasında “Programımıza katılan ASKF yönetimine, Kulüp Başkanlarımıza, Teknik Direktörlerine ve yöneticilerine teşekkür ederim. Amatör spora gönül vermiş insanları aramızda görmek bizleri onurlandırdı. Batman’daki tüm kulüplerimizin bünyesinde bulunan sporcuları ve ailelerini hastanemizdeki tüm imkânlardan ücretsiz bir şekilde faydalandırmaya karar verdik. Bunun için kulüplerimiz, hastanemizde görevlendirdiğimiz yetkili personelimizle irtibata geçebilirler” dedi.

“AMATÖR SPOR, PROFESYONELİN AYNASIDIR”

Kahvaltılı programda konuşan ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol da “Hastane Sahibi Nurullah Terece ve Genel Müdürü İbrahim Ethem Tamdoğan ile ekibine teşekkür ediyoruz. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiler. Umarım bu uygulama diğer illere de yansır” ifadelerini kullandı. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete