EĞİTİM

FARABİM İLE EMEKLİLER PROTOKOL İMZALADI

Kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Batman Farabim Hastanesi ile Emekliler Derneği, emeklilere sağlık hizmetlerinin yüzde 50 indirimle sağlanmasını öngören sözleşmeye imza attı.

FARABİM İLE EMEKLİLER PROTOKOL İMZALADI
11-05-2016 21:13
Google News

Kahvaltılı toplantıya Farabim Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Ethem Tandoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Ağaoğlu, Kalite Yönetim Direktörü Çiğdem Karakaya, Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve Emekliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

EMEKLİLERE %50 İNDİRİM

Toplantıda konuşan Farabim Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Ethem Tandoğan, Emekliler Derneği Üyelerine hastane hizmetlerini % 50 indirimle sağlayacaklarını belirterek “Emeklilerimiz için indirim programı düzenledik. Hastalarımız içeri girdiği andan itibaren tüm kontrolleri bizim denetimimiz altındadır. Emekliler Derneğine üye olan tüm vatandaşlarımız hastanemizin hizmetlerinden yüzde 50 indirimle faydalanacaktır. Tam teşekküllü bir hastane olarak sağlık hizmeti sunuyoruz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Farabim Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Ethem Tandoğan ile Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, sözleşmeye imza atarak protokolün hayırlı olması dileklerinde bulundu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete