SPOR

FATİH CEYLAN ERZURUM KAMPINI DEĞERLENDİRDİ

Spor Toto 3. lig 1. grupta ilimizi temsil edecek Petrolspor’un as başkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan, kamp döneminde tüm futbolcuların çalışmasının ve iyi niyetlerinin, takımda olumlu bir hava oluşturduğunu belirtti.

FATİH CEYLAN ERZURUM KAMPINI DEĞERLENDİRDİ
06-08-2018 22:50
Google News

Petrolspor kulübü Asbaşkanı ve basın sözcüsü Fatih Ceylan, spor servisimize yaptığı açıklamada, takımın Erzurum'daki 12 günlük ikinci etap kampını Pazar günü gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladığını söyledi.

İkinci etap kampının çok verimli geçtiğini belirten Ceylan, "Bu kamp döneminde tüm futbolcularımızın çalışması ve iyi niyetleri, takımda olumlu bir hava oluşturdu. Ayrıca yeni transferler ise takıma çabuk uyum sağladı." diye konuştu.

Teknik Direktör Mehmet Ak’ın, oyunculara üç gün izin verdiğini belirten Ceylan, "Takımımız 8 Ağustos Çarşamba günü yeniden Erzurum’da toplanacak. Üçüncü etap kamp

döneminde hazırlık maçlarına önem vereceğiz. Takımımız 20 Ağustos tarihinde Batman’a dönecek ve lig maçlarına hazırlanacak." ifadelerini kullandı.

KADROMUZDA 27 FUTBOLCU VAR

Erzurum kampına 28 futbolcu ile gittiklerini belirten Ceylan, kamp dönemi içerisinde Yusuf Kanağı’nın sakıtlığının nüksettiğini tedavi için Batman’a gönderildiğini belirtirken, “Her mevkide alternatifli bir kadro kurduk. Bu sezon bu kadro ile bu teknik heyet ile mutlu sona ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bize güvenen taraftarlarımız ile mutlu sona ulaşacağız.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete