SPOR

FATİH CEYLAN “HEDEF 3 PUAN”

Bayburt Grup Özel İdarespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Petrolspor, sakat 3 oyuncunun son durumu yarın netleşecek.

FATİH CEYLAN “HEDEF 3 PUAN”
09-11-2017 20:56
Google News

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, ligin 11. haftasında konuk edeceği Bayburt Grup Özel İdarespor müsabakası için hazırlıklarını hızlandırdı. Takımda sakatlıkları devam eden futbolculardan Murat Akgül, Bahri Ekinci, Oğuzhan Demirer ve takım kaptanı Ensar Çetinkaya’nın son durumları teknik heyet tarafından cumartesi yapılacak olan antrenmandan sonra belli olacak.

“3 PUANA UZANAN TARAF OLACAĞIZ”

Bayburt Grup Özel İdarespor maçı öncesi takımdaki son gelişmeleri kamuoyuna açıklayan Petrolspor Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “Halide Edip Adıvar deplasmanında, birden çok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen 3 puana uzanacak skoru bir türlü elde edemedik. Son dakikalarda bulduğumuz gol ile 1 puan hanemize yazdırmayı başardık. Aldığımız puan her ne kadar beklentimizin altındaysa da deplasmanda mağlup olmaktan iyidir. Bu hafta zorlu ekiplerden biri olan Bayburt Grup Özel İdarespor’u kendi sahamızda konuk edeceğiz. Bayburt maçını kazanmak adına sahada futbolcularımız sonuna kadar mücadele ederek 3 puana uzanan taraf olacağız” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Petrolspor Basın sözcüsü Fatih Ceylan, her zaman yanlarında hissettikleri taraftarlara çağrıda bulundu. Ceylan yaptığı açıklamada, “Sezon başından bu yana ‘Burası Batman burada küfür yok’ sloganı ile taraftarlarımız takımlarını desteklediler. Bayburtspor bizim misafirimizidir. Misafirlerimiz ile sahada centilmenlik çerçevesinde mücadelemizi sürdürüp, 3 puanı alacağız. Burada taraftarlarımıza çok iş düşmektedir. 90 dakika boyunca desteklerini sürdürüp, maç sonunda hep beraber mutlu sona ulaşacağımıza inancım tamdır.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete