SPOR

FATİH CEYLAN ‘UMUDUMUZ VAR’

3. ligde Play-Off’a kalmak için mücadele eden Petrolspor bu hafta karşılaşacağı Ofspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

FATİH CEYLAN ‘UMUDUMUZ VAR’
07-03-2018 19:51
Google News

Petrolspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan, Ofspor maçı öncesi umutlu konuştu. Zorlu bir maç trafiğine girdiklerini belirten Basın sözcüsü Fatih Ceylan, “Son haftalardaki şansızlıklarımızı yenip, Ofspor maçından mutlak surette 3 puan alacağız. Matematiksel olarak  idamız sürüyor. Play-Off’taki takımlarla aramızda 5 puan var. 3 puanlık sistemde kapanmayacak bir durum değil. Biz takım olarak ligi bırakıp, teslim olmayacağız. Ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.” Dedi.

CEZALI FUTBOLCU YOK

Son haftalarda kart cezalısı ve sakatlıklar nedeniyle tam kadro sahaya çıkamadıklarını belirten Sözcü Fatih Ceylan, “Ensar Çetinkaya, Halil Aşut ve Samed Kartal’ın cezası bitti. Ofspor karşısına tam kadro olarak sahaya çıkacağız. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Batmanlılarda bizlere güvensinler.” Şeklinde konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRI

Genç 72 ve Yarasalar taraftar grubuna seslenen Basın sözcüsü Fatih Ceylan, “Birlik ve beraberlik zamanı. Ofspor maçında ve diğer maçlarda birlikte tezaurat yapıp, takımlarını desteklesinler. Ayrı ayrı tezaurat bizlerin olduğu gibi futbolcularında motivasyonunu bozuyor. Bu ayrıcalık ne takıma nede batman’a fayda verir. Ana maksadınız Batman ve Petrolspor ise bu birlikteliği sağlamak zorundayız.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete