GÜNDEM

FATİH MAHALLESİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Batman Belediyesi tarafından başlatılan “kent senin, sokak senin” isimli temizlik kampanyası Eşbaşkanlar Sabri Özdemir ve Gülistan Akel’in katılımıyla Fatih mahallesinde devem etti.

FATİH MAHALLESİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
03-06-2014 20:52
Google News

Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel ile kampanya destekçisi kurum temsilcileri, Fatih İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla cadde sokaklarda çöp topladı.

“AMACIMIZ KİRLETMEMEYİ ÖĞRENMEK”

Fatih mahallesinde temizlik konusunda öğrencileri ve mahalle sakinlerini büyük bir duyarlık içinde gördüklerini belirten Akel ve Özdemir “Buradaki temizlik kampanyasının amacı kirletmemeyi öğrenmektir. Temizlik konusunda bir duyarlık oluşturabilirsek kampanyamız da amacına ulaşmış olacak. Bu konuda bir anlayış bir görüş birliği oluşturmak zorundayız. Çünkü çevreyi kirleten biziz. Biz temizlik konusunda gerekli hassasiyetleri göstereceğiz ama halkımızdan da duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

“GÖNÜLLÜ GURUPLARI KUTLUYORUZ”

Kampanyada yakalanan tempo ve duyarlığın kendilerini sevindirdiğini söyleyen Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel kampanya ile birlikte kendi aralarında gönüllü guruplar oluşturduklarının belirterek “Sosyal medyada görüyoruz, yurttaşlarımız, gençlerimiz kendi aralarında toplanarak, her gece farklı mahallelerde, farklı parklarda temizlik kampanyasını gece dahi sürdürüyorlar. Bu çok sevindirici bir olay” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete