GÜNDEM

FATOŞ SİVASLI, 10 ARALIK’TA BATMAN’DA

Kalıcı makyaj eğitim ve uygulaması bir arada…

FATOŞ SİVASLI, 10 ARALIK’TA BATMAN’DA
04-12-2018 15:12
Google News

Kalıcı makyaj uygulamaları için 2 ayda bir Batman’a gelen tanınmış güzellik uzmanı Fatoş Sivaslı, 10–14 Aralık tarihleri arasında yeniden Batman’da olacak.

KALICI MAKYAJ İŞLEMLERİ YAPACAK, EĞİTİM VERECEK

Batman’da gerçekleştirdiği rutin programlarda kalıcı kaş ve dudak makyajının yanı sıra kirpik keratin uygulamaları yapan Fatoş Sivaslı, bölgedeki güzellik merkezleri ve kuaför salonu işletmecileri için kirpik keratin eğitimleri de düzenlemeye başladı. 10–14 Aralık tarihlerinde Batman’da Kuaför İzzet’te dünyanın en iyi tekniği olarak bilinen phibrows mikroblading tekniği ile kalıcı kaş uygulaması, kalıcı dudak renklendirme işlemi ve yumilashes keratin ile kirpik bakım işlemleri yapacak. Fatoş Sivaslı, batman’da 2. Eğitim Sınıfını açacak, Mardin, Siirt, Batman, Şırnak, Diyarbakır ve Şanlıurfa’dan güzellik uzmanları ve kuaför salonu işletmecilerine yönelik yumilashes keratin kirpik bakım eğitimi verecek.

11 ARALIK’TA EĞİTİM VAR

Eğitim programı, Batman’da Kuaför İzzet’te gerçekleşecek. Eğitim için 0532 326 51 11 numaralı hattan müracaatları almaya başladıklarını belirten Fatoş Sivaslı “Dünyanın en iyi kirpik bakim markası olan yumilashes keratin kirpik bakim uygulaması, Sağlık Bakanlığı onayı olan uluslararası bir üründür. Batman’da gerçekleşecek eğitimde, kirpik bakım uygulamasını birebir teorik ve uygulamalı olarak göstereceğiz. Uluslar arası sertifika vereceğiz. 55–60 uygulamalık ürün kit’i hediye edeceğiz. Eğitim sonrası logo kullanım izni de takdim edeceğiz. Güneydoğu’da tüm kuaför ve güzellik salonu çalışanlarını bekliyorum” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete