GÜNDEM

FATOŞ SİVASLI, İZ BIRAKTI

Tanınmış Güzellik Uzmanı Fatoş Sivaslı, 4 günlük eğitim ve uygulama için yine Batman’daydı.

FATOŞ SİVASLI, İZ BIRAKTI
14-12-2018 15:13
Google News

KALICI MAKYAJ UYGULAMASI YAPTI

Fatoş Sivaslı, Batmanlı Kadınlara kalıcı kaş (phibrowis), dudak makyajı ve kirpik keratin uygulamaları yaptı. Kuaför İzzet’te 10-14 Aralık tarihleri arasında uygulama yapan Fatoş Sivaslı “Dünyanın en iyi tekniği olarak bilinen phibrows mikroblading tekniği ile kalıcı kaş uygulaması, kalıcı dudak renklendirme işlemi ve yumilashes keratin ile kirpik bakım işlemlerini yaptık. Hayatı kolaylaştıran, kadına kendini güzel ve bakımlı hissettiren uygulamalarımızı, Sağlık Bakanlığı onaylı ve dünyaca kabul görmüş markaların ürünleri ile yapıyoruz” dedi.

2 GÜZELLİK SALONU İŞLETMECİSİNE EĞİTİM VERDİ

Fatoş Sivaslı, Batman ve Mardin’den 2 güzellik salonu işletmecisine Yumilashes kirpik keratin eğitimi de verdi. Eğitim sonrası katılımcılara, uluslararası alanda kabul gören sertifika, 55/60 uygulamalı kit hediye eden Fatoş Sivaslı “Eğitime katılanlar, uluslararası alanda kullanabileceği Yumilashes logosuna kavuşma fırsatı bulacak” dedi.

FMart 2019 tarihinde yeniden Batman’a gelecek olan Fatoş Sivaslı, eğitime katılmak ya da kalıcı makyaj uygulaması yaptırmak isteyenlerin, 0532 326 51 11 numaralı hattan kendisine ulaşabileceklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete