SPOR

“FEDERASYONUN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ.”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2'nci ve 3'üncü lig maçlarının 18 Temmuz'dan itibaren oynatılmasına karar verdi.

“FEDERASYONUN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ.”
26-06-2020 15:30
Google News

 

Petrolspor Kulübü Başkanı A.Vahap Akbaş, Alt liglerin 18 Temmuz’da başlayacağı kesinleşmesinden sonra gazetemize değerlendirmelerde bulundu. 

Türkiye Futbol federasyonunun aldığı kararı değerlendiren Başkan Akbaş, “Aslında sürecin buraya kadar gelmemesi gerekirdi. 18 Temmuz tüm takımlar için kötü bir tarih, ama çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Zaten ligler devam edecekmiş gibi hazırlıklarımızı sürdürüyorduk. Aslında Federasyon farklı bir formül bulmaydı. Zor olacak. Özellikle 3. ligteki bazı takımların durumu belli. O yüzden pandemi süreci, ekonomik zorluklar ve sıcak hava tüm takımları zorlayacak, ama yapacak bir şey yok. Federasyonun kararına saygı duyuyoruz. Çıkıp maçlarımızı oynayacağız. Biz hazırız zaten Umarım sonu bizim için iyi olur.” Dedi.

“OYUNCULARIMIZ DİRİ GELDİ”

Başkan Akbaş, futbolcularının uzun izolasyon döneminden diri geldiğini belirtirken,“12 Hazirandan bu yana Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak Batman’da çalışmalara başladık. Oyuncularımızın motivelerini iyi gördüm. Çok diri geldiler. Yarın maç oynansa sahaya çıkabilecek durumdalar. Bundan dolayı çok mutluyum. Bütün oyuncularım evlerinde çalışmış. Bir takım sorunların olduğu bir gerçek ama biz işimize devam edeceksek bu sorunların üstesinden gelecek formülleri bulmamız lazım. Şu anda 24 futbolcu ile kamptayız. 4 futbolcumuz ise özel durumlarından dolayı kampımıza katılmadılar. Sabah akşam saatlerinde 2 idman yaparak takımı hazırlıyoruz." değerlendirmesine bulundu.

İLK MAÇ, BATMAN'DA

TFF’nin kararına göre, 3. lig temsilcimiz Petrolspor’un ilk maçı 18 Temmuz’da oynanacak. Kırmızı-Beyazlı Ekibimiz, 18 Temmuz’da İstanbul Temsilcisi Modafen Takımını, kendi sahasında ağırlayacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete