EĞİTİM

FEN LİSESİ, YİNE İDDİALI

Eğitim sektöründe yoluna iddialı bir şekilde devam eden Batman Fen Lisesi, öğrencilerini Batıraman yolu üzerinde yapılan yeni binada ağırlamaya devam edecek.

FEN LİSESİ, YİNE İDDİALI
29-09-2015 20:25
Google News

Yapımı tamamlanan binada tüm eksikliklerin giderildiğini ve öğrencilere rahat kullanabilecekleri bir kompleks oluşturduklarını açıklayan Okul Müdürü Mehmet İsen, 437 öğrenci ve 25 öğretmenle Batman’ın eğitim-öğretim hayatına tecrübe kattıklarını ifade etti.

OKULUMUZDA YOK YOK

Laboratuar odaları, test çözme salonları, yemekhane ve oyun alanları ile tam donanımlı bir eğitim kompleksi oluşturduklarının altını çizen İsen “Okulun tüm eksiklikleri bitti. Yeni taşındığımız için birkaç eksiğimiz vardı. Bu sene o eksikliklerin hepsini bitirdik. Okulumuzda kapalı ve açık spor salonları, laboratuarlar, test çözme odaları, çalışma odalarımız ve yemekhanemiz bulunmaktadır. Sadece eğitim-öğretim değil, hayata daha rahat adapte olabilmeleri için de her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü” ifadelerini kullandı.

437 ÖĞRENCİ VE 25 ÖĞRETMEN VAR

Yeni eğitim ve öğretim yılında Fen Lisesi’nin 437 örenci ve 25 öğretmen ile eğitim-öğretim vereceğini belirten Okul Müdürü Mehmet İsen “Öğrencilerimizi hayata en iyi şekilde hazırlamak için her şeyi düşündük. Tüm eksikliklerimizi bitirdik. Tam donanımlı ve hijyenik sınıflarda ders veriyoruz. Tecrübeli öğretmen kadromuz var” dedi

BARINMA SORUNUMUZ YOK

Fen Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler için yurt hizmeti de verdiklerini açıklayan İsen “Buraya gelen öğrenciler, eğitim-öğretim faaliyetlerini tecrübeli bir komplekste tamamlamanın keyfini yaşarken, barınma sorunuyla da karşılaşmıyorlar. Çünkü öğrencilerimiz için faaliyette olan yine tam donanımlı yurdumuz, öğrencilerin hizmetindedir” şeklinde konuştu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete