GÜNDEM

FENERLİ FUTBOLCUDAN ENGELLİ GENCE YARDIM

Fenerbahçe’de forma giyen bir futbolcu, Sason ilçesinde 10 yaşından beri yürüyemeyen engelli gencin tedavi masraflarını üstlendi. Adını gizli tutan futbolcu, engelli gence 30 bin TL yardımda bulundu.

FENERLİ FUTBOLCUDAN ENGELLİ GENCE YARDIM
06-10-2017 19:55
Google News

Fenerbahçe’de forma giyen ve adının gizli tutan bir futbolcu, Sason ilçesinde ikamet eden ve geçirdiği rahatsızlık yüzünden 10 yaşından bu yana yürüyemeyen 19 yaşındaki Ercan Çiftçi’nin tedavi olması için tüm masrafları karşıladı.

Çiftçi’nin ailesine ulaşan hayırsever futbolcu, tedavi masrafları için 30 bin TL yardımda bulundu. Mersin’de özel bir hastanede tedavi gören Çiftçi, “İsminin verilmesini istemeyen Fenerbahçe’nin başarılı bir futbolcusu telefonla bize ulaştı. Tedavim ve ihtiyacım olan para miktarını sordu. Ben de Mersin’de özel bir hastanede tedavi olmam gerektiğini söyledim. O da bana, 'Hemen hastaneye git ve tedavine başla. Tüm masraflarını ben karşılıyorum. İyileştiğin zaman da seni İstanbul’da maçımı izlemeye davet edeceğim' dedi. Öyle söyleyince kendimi rüyada sandım. Ailemle şimdi Mersin’de tedavi olmaya başladım. Yürüyerek Fenerbahçe’nin maçını izlemek ve bana yardım eden futbolcunun elini öpmek için sabırsızlanıyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete