EĞİTİM

Fernas’tan Tıp Fakültesine yeşil ışık

Batman’a üniversite kurulduğu süreçte mimarlık ve inşaat fakültesinin yapımını üstlenerek önemli rol alan Fernas, tıp fakültesi konusuna da yeşil ışık yaktı.

Fernas’tan Tıp Fakültesine yeşil ışık
06-01-2023 18:58
06-01-2023 18:59
Google News

BATMAN’IN YÜZ AKI FERNAS, KENTE KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYOR

Hayırsever iş insanı merhum Necat Nasıroğlu’nun ölüm yıldönümü nedeniyle Batman’a gelen iş insanı Muzaffer Nasıroğlu, Tıp Fakültesinin şehrimize kazandırması ile ilgili olarak “Üzerimize düşeni yaparız” dedi.

“KENTTEKİ GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ”

Merhum Necat Nasıroğlu’nun oğlu ve Fernas Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu tıp fakültesi ile ilgili olarak girişimleri yakından takip ettiklerini belirterek diş hekimliği fakültesi ve araştırma hastanesi gibi adımları olumlu bulduklarını ve kentin yararına olan her konuda bu güne kadar desteklerini esirgemediklerini söyledi.

TIP FAKÜLTESİ İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

Batman’da minarlık ve mühendislik fakültesi binasının yapımı, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği, Esentepe’de külliye yapımı gibi yatırım ve hizmetlerde elini taşın altına koyan Fernas, Batman Üniversitesi bünyesinde kurulması istenen Tıp Fakültesi Binası için de yeşil ışık yaptı. Fernas Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu “Tıp Fakültesi temelinin atılması için şayet kentteki kurumlar ve şehrin dinamikleri bir araya gelir, bir adım atılırsa biz de üzerimize düşen görevi yaparız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Emine çati
Emine çati 1 yıl önce
Umarım yıllardır yapılması söylenip bir türlü yapılmayan tıp fakültesi, Nasıroğlu ailesinin girişimiyle gerçekleşir. Bu duyarlı davranışları
Tüm varlıklı ailelere örnek olur,halk olarak kendilerini takdir ediyoruz...
EKREM
EKREM 1 yıl önce
Batmanın zeki fakat fakir gençliğine bu şansın tanınması;Batmanın ekonomi,kültür ve çehresinin gelişiminde müthiş etkisi olacaktır.Bu hayırlı işe vesile olacakların adının tarihe not edileceği açıktır.Şimdiden tşkrler.....
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete