GÜNDEM

FETÖ OPERASYONLARININ BİLÂNÇOSU AÇIKLANDI

Batman Valiliği, FETÖ-PDY soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan, görevden uzaklaştırılan, tutuklanan ve firari olan şahısların sayılarını açıkladı.

FETÖ OPERASYONLARININ BİLÂNÇOSU AÇIKLANDI
14-08-2016 21:05
Google News

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Batman’da 15 Temmuz darbe girişimi soruşturması kapsamında 22 kurumdan toplam 505 kişi görevden uzaklaştırıldı. 4 kişinin gözaltı işlemleri sürerken, 84 kişinin tutuklandığı, 82 kişinin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı, 4 kişinin ise arandığı bildirildi.

KURUMLARA GÖRE DAĞILIMI ŞÖYLE:

Batman’da FETÖ soruşturması kapsamında Batman Valiliğinden 3, Jandarma Bölge Komutanlığından 7, İl Jandarma Komutanlığından 8, Cumhuriyet Başsavcılığından 39, Batman Üniversitesinden 6, Emniyet Müdürlüğünden 161, İl Özel İdaresinden 4, Sağlık Müdürlüğünden 12, Milli Eğitim Müdürlüğünden 200, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 7, İş Kur’dan 3, TEİAŞ’tan 2, Müftülükten 8, Defterdarlıktan 4, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden 5, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden 1,  Sosyal Güvenlik Kurumundan 1, DİKA’dan 1, Batman Havalimanı Müdürlüğünden 1, TP Bölge Müdürlüğünden 25, M Tipi Cezaevi Müdürlüğünden 6, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden 1 kişi görevden uzaklaştırıldı. Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığından 3 kişi ve Emniyet Müdürlüğünden 1 kişi hakkında arama çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete