GÜNDEM

FETÖ'DEN ALINDI, KENTİN GÖZDE OKULU OLDU

Batman'da FETÖ'den alınarak Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu, kentin gözde okulu haline getirildi.

FETÖ'DEN ALINDI, KENTİN GÖZDE OKULU OLDU
17-05-2019 21:06
Google News

AVRUPA OKULLARINA GÖRE DİZAYN EDİLDİ

15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından KHK ile Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen ve adı 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu olarak değiştirilen okul, laboratuarı, kütüphanesi, müzik, oyun ve satranç odasıyla özgün şekilde dizayn edildi. Kentin gözde okulu haline getirilen okula STEM laboratuarı kuruldu. Laboratuarda minik öğrenciler, hem robotik kodlamayı öğreniyor hem de keyifli zaman geçiriyor. Piyano ve bağlama eğitiminin verildiği okulda, öğrencilerin oyun ve satranç odalarında kaliteli zaman geçirmeleri sağlanıyor.

BATMAN’IN EN KALABALIK DEVLET OKULU

15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Müdürü Esra Özdemir, 298 öğrencisiyle kentin en kalabalık devlet anaokulu olduklarını, verilen eğitim ve yapılan aktivitelerle okullarının özel okullardan daha özel hale geldiğini söyledi. Anaokulu Öğretmeni ve STEM Laboratuarı Koordinatörü Nursel Kılıçgediği de öğrencilerin laboratuarda hayal dünyalarını gerçeğe dönüştürdüklerini dile getirdi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete