GÜNDEM

FEZA BUTİK, TESETTÜR GİYİMİNDE 1 NUMARA

Kısa bir süre önce Babil Plaza’da hizmete “merhaba” diyen Feza Butik, giyim sektörünün 1 numaralı ismi haline geldi.

FEZA BUTİK, TESETTÜR GİYİMİNDE 1 NUMARA
01-05-2016 23:19
Google News

Babil Plaza Kat:2 No:14’te bulunan Feza Butik, kaliteli, şık ve modern giyim ürünleri ile müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Tesettür giyiminde markalaşan ve özenle tasarlanmış ofisinde konuklarına hizmet veren Feza Butik, dev indirim ve kampanyalarla da adından sıkça bahsettirmeye başladı.

BATMAN’DA ÖNEMLİ BİR AÇIĞI KAPATTI

Şık, modern ve kaliteli giyim sektörünün aranılan ismi olan Feza Butik, tesettür giyiminde Batman’da önemli bir açığı kapattı. Geniş ve ferah mekânında müşterilerine güler yüzle hizmet veren Mağaza Sorumlusu Feza Bağcı “Tesettür giyim ve çanta aksesuarında önemli bir açığın yaşandığını hissettik. Bu açığı kapatmak için Feza Butik ismiyle yola çıktık. Markalaşma yolunda hızla ilerleyen ismimi, kalite ve modern giyimin de öncüsü oldu” dedi.

YAŞ SINIRI YOK

Feza Butik’te genç, orta ve üst yaş grubundaki bütün kadınlara hizmet verdiklerini söyleyen Mağaza Sorumlusu Bağcı “Feza Butik, bütün yaş gruplarına uygun giyim ürünleriyle hizmet vermektedir. Batmanlı hanımları mağazamıza bekliyoruz. Mağazamızdaki ürünler hakkında bilgi almak isteyenler 0505 232 23 53 no’lu hattan da bize ulaşabilirler” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete