GÜNDEM

Filistinlilerden GBC Başkanı Arif Kurt'a "Direnen Filistin" sergisi teşekkürü

Filistinli Ümmet Hayır Derneği üyeleri Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt’u makamında ziyaret etti.

Filistinlilerden GBC Başkanı Arif Kurt'a "Direnen Filistin" sergisi teşekkürü
10-07-2021 15:08
Google News

Ümmet Hayr Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep’te Cuma günü düzenlenen Hak-iş Konferedasyonuna bağlı Medya İş Sendikası ve Türkiye Gazeteciler Konferedasyonuna bağlı Gaziantep Basın Cemiyeti iş birliği ile yapılan ‘Direnen Filistin’ fotoğraf sergisi için Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Gazeteci Arif Kurt’a teşekkür ederek, makamında ziyaret etti.

Ümmet Hayr Derneği Başkanı Muhammed Hatip, Mega Haber’ e yaptığı açıklamada fotoğraf sergisinin küçük bir adım olarak görülse bile ilerideki zafere işaret olabileceğini kaydetti. Filistin halkı ile Türk halkının kardeş halk olduğunu, Ümmet Hayr Derneği’nin merkezinin İstanbul’da bulunduğunu aktaran Muhammed Hatip sözlerine şöyle devam etti: ‘’Derneğimiz Filistin’de, Suriye’de ve dünyanın herhangi bir yerinde zulme uğrayan insanlar için aktif olarak çalışıyor’’ dedi.

Dernek başkanı Muhammed Hatip ve Yönetim Kurulu Üyeleri, düzenlenen “Direnen Filistin” fotoğraf servisinden dolayı GBC Başkanı Gazeteci Arif Kurt’a Filistin atkısı hediye ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete