SİYASET

FIRAT, AK PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ!

FIRAT, AK PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ!

FIRAT, AK PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ!
07-11-2014 21:07
Google News

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, gündeme ilişkin konuları değerlendirerek AK Parti hükümetini sert bir dille eleştirdi. 

İktidardakilerin 17 ve 25 Aralık’ta yapılan operasyonları sadece örtbas etmek için, paralel yapı söylemleri ile aklanmaya çalıştığını vurgulayan Fırat “Büyük bir yolsuzluk var ortada. Bunu neden inkâr ediyorsunuz. Paralel yapı söylemleri sadece yolsuzluk ve hırsızlık olaylarını kapatma çabasıdır. İnsanlar yolsuzluk ve hırsızlık olaylarına değinince hemen paralelci damgası vuruluyor. Ortada deliller var. 4 bakan istifa ediyor, çocukları içeri alınıyor. Bu hırsızlık ve rüşvet olayı bürokratın en üst katı ve en alt tabakasına kadar yerleşmiş” dedi.

SARAY YAPACAĞINIZA İSTİHDAM YAPIN

Doğu ve Güneydoğu’da binlerce gencin işsiz olduğuna dikkati çeken Fırat “Bu kadar fakirlik yoksulluk ve işsizlik varken AK Parti gidip Ankara'nın en güzel yerinde bütün yeşil alanı katlederek burada Ak Saray isminde bir bina yapıyor. Maliyeti korkunç bir rakam 1 milyar 370 milyon lira. Bugün siz bu parayı gerçekten insanların istihdamı için harcarsanız Doğu’da Güney Doğu’da hatta batıda işsizlerin olması mümkün değildir” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?