GÜNDEM

FIRAT, CİZRE OLAYLARINI DEĞERLENDİRDİ

FIRAT, CİZRE OLAYLARINI DEĞERLENDİRDİ

FIRAT, CİZRE OLAYLARINI DEĞERLENDİRDİ
29-12-2014 18:46
Google News

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Şırnak’ın Cizre ilçesinde meydana gelen olaylarla ilgili basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında sağduyu çağrısı yapan Fırat “bölgemizde ve özellikle Cizre, Şırnak ve Silopi’de meydana gelen olaylar tamamen provokatörlerin yaptığı toplumu karşı karşıya getirmeye çalıştıkları karanlık bir oyundur. Tarafların sağduyulu davranması ve yapılan provokelere karşı çok dikkatli olmaları gerekir” dedi.

DÖRT BAKAN, YÜCE DİVANDA YARGILANMALI

Açıklamasında yolsuzluk olaylarına da değinen Fırat “Bir yılı aşkın bir süredir 17 ve 25 Aralık operasyonları yapılmış, Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ile sarsılmıştır. Failler ve işbirlikçiler ortada olmalarına rağmen hiçbir işlem yapılmamış. Suçlular açık bir şekilde koruma altına alınmıştır. Bu ülkede eğer devletin içinde paralel yapı varsa elbette ki sonuna kadar mücadele edilmeli ve kökü kazınmalıdır. Bu suçu işleyen kim olursa olsun cezasını çekmeli, Başbakansa, Bakansa, Milletvekili ise mutlaka Yüce Divana gitmeli ve yargılanmalıdır. Biz Saadet Partisi olarak adı Rüşvet ve Yolsuzluk olaylarına karışan Dört eski bakanın Yüce Divanda yargılanması için gerekli işlemlerin derhal yapılmasını ve eğer suçlu isler cezalandırılması gerektiğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete