TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Flaş transferler görücüye çıkıyor

Ligin ikinci devresine şampiyonluk paralası le başlayan Amedspor'un devre arasında aldığı flaş transferler yarın görücüye çıkıyor.

Flaş transferler görücüye çıkıyor
21-01-2024 10:59
21-01-2024 11:00
Google News

Ligin ikinci devresine 4 yeni transfer ile giren Amedspor'un yeni transferleri yarın Diyarbakır Stadyumunda adeta görüce çıkıyor. Sarıyer maçı ile seyircisiyle buluşacak olan Amedspor'un yeni transferleri Çektar Onhan ve Mert Çapar'ın yarın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. 

AMEDSPOR'UN GOLCÜSÜ OYNAYACAK MI?

Diyarbakır'da, Sarıyer maçı için hazırlıklarını tamamlayan Amedspor'da Mesut Bakkal yönetiminde bugün son ter idmanı yapıldı. Solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle 3 idmana katılmayan takımın golcü ismi Berk İsmail Ünsal'ın iyileştiği, idman eksiği olduğu için maçın ikinci devresinde oyuna girmesi bekleniyor. Amedspor, yarın saat 14.00'te yapacağı Sarıyer maçı için kulüp tesislerinde kampa girerken, bütün gözler yeni transferlerin yarınki maçta oynayıp oynamayacağına çevrildi.

Tecrdübeli teknik adam Mesut Bakkal, yeni transferler ile seyir zevki yüksek ve keyifli bir futbol ile taraftarlarının karşısına çıkmayı hedefliyor. Elindeki kadro kalitesi nedeniyle 11'i oluşturmakta zorlanan Mesut hoca'nın yarınki maçta devre arasındaki flaş transferlerine ilk 11'e şans vermesi bekleniyor.

2 FLAŞ İSİM SAHADA OLACAK

Devre arasında bir çok kulüp istemesine rağmen Şanlıurfaspor'dan Amedspor'a gelen Mert Çapar ile Amedspor'un eski futbolcusu olan Çektar Orhan'ın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Taşkın Çalış ve Berkay Can Değirmencioğlu'nun ise maçın durumuna göre değerlendiriceği tahmin ediliyor.

Kaynak: https://www.cermikgazetesi.com/amedsporun-flas-transferleri-gorucuye-cikiyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete