GÜNDEM

“FOTOĞRAF ÇEK, BELEDİYE GELİP TEMİZLESİN”

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre kirliliği ile mücadeleyi, WhatsApp Destek Hattı Projesi ile güçlendiriyor.

“FOTOĞRAF ÇEK, BELEDİYE GELİP TEMİZLESİN”
02-08-2016 19:27
Google News

Vatandaşlar, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan WhatsApp Destek Hattına taleplerini iletebilecek ayrıca karşılaştıkları sıkıntıları anında fotoğraflayarak ekiplerin verilen adreslere kısa sürede ulaşmasını sağlayacak.

ÇÖP ATIKLARININ FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK

WhatsApp uygulamalarına ilişkin bilgi veren Belediye Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar “Halkımız için daha iyi, daha kaliteli ve daha hızlı hizmet üretmek için bu hattı kurduk. Bilgi İşlem Müdürlüğü’nce kurulan bu hat sayesinde temizlik işleri ekipleri, vatandaşlar tarafından verilen adreslere daha kısa sürede ulaşabilecek. Müdürlük bünyesinde ekiplerimizi oluşturduk. Telefon kullanan yurttaşlarımız, konteynır önlerine gelişigüzel bırakılan atıklar ve evlerin önüne zamansız bırakılan çöpler konusunda bize yardımcı olmalı ve çevre kirliliği konusunda karşılaştığı her aksaklığı fotoğraf çekerek WhatsApp hattımıza bildirmelidir” dedi.

“VATANDAŞ FOTOĞRAFLAYACAK, BELEDİYE TEMİZLEYECEK”

Batman Belediyesi’nce hizmete alınan 0533 153 65 72 no’lu Temizlik WhatsApp Destek Hattı’na ilişkin bilgi veren Kaytar “Temizlik kurallarına ve çöp çıkarma saatlerine uymayanlar hakkında da hattımıza bildirimde bulunabilirsiniz. Kurumumuz bu konuda da gerekli incelemeleri de yapacaktır. Siz anında fotoğrafı atın ki biz de anında çözelim” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete