YAŞAM

Fotoğraf sergisinin geliri,bayramlık oldu

İstanbul'da düzenlenen, İyilik iyidir fotoğraf sergisinden elde edilen gelirle alınan bayramlıklar, Adıyamanlı depremzede çocuklara ulaştırıldı.

Fotoğraf sergisinin geliri,bayramlık oldu
19-04-2023 17:00
19-04-2023 16:05
Google News

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki bir okulda görev yapan öğretmen Umut Karahasanoğlu, "İyilik İyidir" projesi kapsamında depremzede çocuklar yararına, 2 Nisan'da İstanbul Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde 23 fotoğraf sanatçısının eserlerinin yer aldığı sergi organize etti. Karahasanoğlu, sergideki eserlerin satışından elde edilen gelirle çocuklara bayramlık ve kırtasiye malzemesi aldı. Karahasanoğlu, bazı arkadaşlarıyla Adıyaman TOKİ İlkokulu'nda bir araya geldiği 300 çocuğa hediyelerini, ayrıca öğrencilerinin yazdığı mektupları ulaştırdı.

 "BURADAKİ İNSANLARI ANLAMAK, BİR NEBZE DE OLSA DESTEK, UMUT OLMAK İÇİN GELDİK"

Umut Karahasanoğlu, öğretmenliğin yanı sıra 12 senedir fotoğraf sanatıyla ilgilendiğini söyledi.

Yaklaşık bir ay önce, "İyilik iyidir" projesini başlattıklarını belirten Karahasanoğlu, "Deprem bölgesindeki çocuklarımıza bayram hediyesi vermek amacıyla Türkiye'nin önde gelen fotoğraf sanatçılarından oluşan ekiple fotoğraf sergisi yapma amacıyla yola çıktık. Sergimizi yaptık, çok güzel bir katılım oldu. Öğrencilerim sergide bana çok yardımcı oldular. Çok güzel bir bağış aldık, onu da buraya aktardık" dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?