GÜNDEM

FUAR AÇILIŞI GÖRKEMLİ OLDU

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, altyapısı Belediye tarafından yapılan...

FUAR AÇILIŞI GÖRKEMLİ OLDU
15-09-2017 22:47
Google News

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, altyapısı Belediye tarafından yapılan İnşaat Mobilya, Dekorasyon ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarının açılışını gerçekleştirdi. Fuarda 200 firma, 400 marka ile stant açtı.

İDARECİLER EKSİKSİZ KATILDI

Fuarın açılışına Vali Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin katıldı.

“BATMAN BİR TARIM ŞEHRİ”

Altyapı düzenlemeleri Batman Belediyesi’nce gerçekleştirilen ve 23 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Batman’ın ilk fuarında konuşan Vali Ahmet Deniz, Batman’ın bir tarım kenti olduğunu söyledi.

200 FİRMA, 400 MARKA İLE KATILDI

Fuarın açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, gençlere iş, aş bulmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydederek “Birileri bunu engellemek, Türkiye'nin enerjisini boşa harcamak ve insanlarımızı birbirileriyle uğraşır hale getirme çabası içerisindeler. Bizler de Batman’ı, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programında destekleme gayreti içerisinde olduk” dedi.

“BATMAN, 15 YILDA HIZLA BÜYÜDÜ”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba ise Batman’ın 15 yıl içerisinde büyük bir gelişme ve büyüme gösterdiğini ifade ederek “Bundan sonra da aynı çaba ve gayret içerisinde Batman’ın gelişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Yeter ki, birlik ve beraberliğimiz bozulmasın” şeklinde konuştu. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete