HASANKEYF

Fuar heyetinden teşekkür

27-29 Eylül’de Kuzey Irak’ın Duhok Kentinde düzenlenen turizm fuarında yerini alan Batman Turizmciler ve Otelciler Derneği teşekkür mesajı yayımladı.

Fuar heyetinden teşekkür
03-10-2022 16:03
03-10-2022 16:05
BATMAN
Google News

Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Kültür ve Turizm Müdürü M. İhsan Aslanlı, Sağlık Müdürü Semih Canpolat’ın katılımıyla gerçekleşen fuardan sonra Batman Turizmciler ve Otelciler Derneği tarafından teşekkür mesajı yayımlandı.

Batman Turizmciler ve Otelciler Dernek Başkanı Hüseyin Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan açıklamada “Kuzey Irak Bölgesel Başbakanı Masrur Barzani'nin de standımızı ziyaret ettiği fuarda, özelde sağlık turizmi tanıtımları yapılırken genelde ise başta Hasankeyf olmak üzere Batman tüm turizm değerlerinin tanıtımı gerçekleştirildi. Kuzey Irak bölgesinin Zahok şehrinde düzenlenen uluslararası Turizm Fuarına en büyük destek olan Başta Batman Valimiz Ekrem Canalp’a Kültür Turizm İl Müdürü M. İhsan Aslanlı'ya desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi borç biliriz” ifadeleri kullanıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete