SPOR

FUTBOL TURNUVASI FİNALİ YAPILDI

Sason İlçe Kaymakamlığı’nca düzenlenen kurum personelleri halı saha futbol turnuvası yapılan final maçı ile birlikte sona erdi.

FUTBOL TURNUVASI FİNALİ YAPILDI
04-06-2014 22:45
Google News

Final maçına İlçe Kaymakamı Cihat Arık, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Cengiz, Belediye Başkanı Cuma Uçar, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kurum personelleri arası halı saha futbol turnuvasına 12 takım katıldı. Yapılan çeyrek ve yarı final maçları ardından rakiplerini yenme başarısı gösteren köy korucuları etüt merkezi futbol takımı ile YİBO öğretmenler futbol takımları finalde karşılaştı. Yapılan final maçı neticesinde rakibini farklı yenen YİBO öğretmenler futbol takımı kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının şampiyonu oldu. Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Arık, “Kurum personellerimizin kaynaşması adına bu tür faaliyetler son derece önemli, kurum personelinin birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesi adına sevindirici bir durum. Bu anlamda turnuvada mücadele eden tüm takımları bir kez daha kutluyorum” dedi.

Yapılan ödül töreninde turnuva birincisi olan YİBO öğretmenler futbol takımına ödüllerini Kaymakam Cihat Arık, ikinci olan köy korucuları etüt merkezi takımına Garnizon Komutanı Gökhan Cengiz ve üçüncü olan Devlet Hastanesi futbol takımına ise ödülü Belediye Başkanı Cuma Uçar verdi. Turnuvada en centilmen takım seçilen Müftülükspor’a ise ödülünü SYDV Müdürü İskender Avcu verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete