SPOR

FUTBOLCU AYDIN, BATMAN’DA AMELİYATA ALINDI

Gaziantepspor’un profesyonel oyuncusu 17 yaşındaki Murat Aydın, karın ağrısı nedeniyle Özel Batman Dünya Hastanesinde tedavi altına alındı.

FUTBOLCU AYDIN, BATMAN’DA AMELİYATA ALINDI
25-03-2015 20:06
Google News

Apandisit teşhisi konulan Aydın, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Doğan tarafından laparoskopik (kapalı yöntem) ile appandektomi ameliyatı yapıldı. Futbolcu Aydın, ameliyatı hakkında “kısa sürede tekrar antrenmanlara başlayabilecek olmak çok sevindirici, kendimi sahaya çıkacak kadar iyi hissediyorum” dedi.

KAPALI AMELİYATLAR BAŞARI İLE YAPILIYOR

Tedavi sürecine ilişkin bilgi veren Op. Dr. Doğan “hastaya appandisit tanısı konuldu. Sporcularda açık yöntemlerle yapılan ameliyatlar, spor hayatlarında sorunlar yaratabiliyor. Bu yüzden hastamıza kasıktan açılan ufak deliklerden girilerek appandektomi ameliyatı yapıldı. Hasta, 2 saat içinde yürümeye başladı. Batman’da Laparoskopik ameliyatları, kanser ve makat  bölgesi hastalıkları  alanında dünya standartlarında teknik donanımla laparoskopik, minimal invaziv, nöromonitörizasyon  gibi birçok ileri teknikle, çok zorlu ameliyatları yapabiliyoruz” dedi.

HASTANEMİZ ULUSLAR ARASI STANDARTLARDADIR

Anestezi Uzmanı Dr. Hasan Kaya da konuya ilişkin “Hastanemiz ameliyathane odaları ve anestezi ekipmanları yenilendi, uluslararası standartlardadır. Bu sayede riski yüksek hastaların cerrahi işlemlerini her gün gerçekleştirebiliyoruz. Ameliyat sonrası dönemde rehabilitasyon hizmetleri sayesinde hastalar günlük yaşama daha çabuk adapte oluyorlar” açıklamasını yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete