SPOR

FUTBOLCULAR “BARIŞ” İÇİN GÜVERCİN UÇURDU!...

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Petrolspor, Sandıklıspor ile oynadığı sezonun ilk maçında, Serenomi öncesi Barış için 25 Beyaz Güversin uçurdu.

FUTBOLCULAR “BARIŞ” İÇİN GÜVERCİN UÇURDU!...
23-08-2015 22:02
Google News

Petrolsporlu futbolcuların Barış için güvercin uçurarak sahaya çıkmaları seyircilerden büyük alkış aldı. Başkan Aydın Gülmez’de beyaz güvercini havaya uçurarak futbolcuların verdiği anlamlı mesajı destekledi.

“BARIŞI ŞAMPİYONLUĞA TERCİH EDERİZ”

Kırmızı-beyazlı futbolcuların güvercin uçurarak sahaya çıkmaları sporseverler tarafından takdirle karşılanırken, Başkan Aydın Gülmez seyircilerin anlamlı tezauratları içinde teşekkür etti. Karşılaşma öncesi duygulanan Başkan Aydın Gülmez, gazetemize yaptığı açıklamada,

“Barış ve huzur ortamını en fazla isteyen kesimlerdeniz. Biz kulüp olarak Barışı Şampiyonluğa tercih ediyoruz. Huzur ortamı olmadan ne iş çevresinin ne de spor çevresinin tadı tuzu yok. İnsanların ölmemesi için barış ortamının yeniden inşa edilmesi gerekiyor. Futbolcularımızın anlamlı hareketleri ile tüm Türkiye’ye ve büyüklerimize gerekli mesajları vermek istedik” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete