SPOR

FUTBOLCULAR, GALİBİYETİ VALİYE ARMAĞAN ETTİ

Medicalpark Petrolspor deplasmanda karşılaştığı Muğlaspor takımını 3-2 mağlup etti ve 7 hafta sonra galibiyet aldı.

FUTBOLCULAR, GALİBİYETİ VALİYE ARMAĞAN ETTİ
07-12-2019 18:29
Google News

 

Ligde 7 haftadır galip gelemeyen Petrolspor Muğlaspor karşında da isteğini aldı. Maça hızlı başlayan Petrolspor, 6. dakikada Abdurrahman Üce’nin attığı golle 1-0 öne geçti. 30. dakikada M. Akif Şerifoğlu’nun attığı golle Muğlaspor durumu 1-1 yaptı. 45. dakikada Kaan Kılıçaslan’ın attığı gol ile Petrolspor ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. 
2.Yarıya temkinli başlayan Petrolspor, Muğlaspor’un ataklarını iyi karşıladı. Maçın son dakikalarına kadar iyi oyun sergileyen Petrolspor 83. dakikada Emrah Meteoğlu’nun attığı golle 3-1 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Muğlaspor 86. dakikada M.Can Bölükbaşı’nın attığı golle durumu 3-2 yaptı. bu aynı zamanda maçın skoru oldu. Son dakikaların çekişmeli geçtiği maçta Petrolspor’da Sebahattin usta 90. dakikada kırmızı kart gördü. 
“HER ŞEY DAHA GÜZEL OLACAK” 
İstanbul’daki tanıtım günlerinde olan Başkan Vahap Akbaş, kıran kırana geçen karşılaşmayı an be an telefondan takip etti. Maçtan sonra açıklama yapan Akbaş, “Petrolspor köklü bir kulüptür. Takımın düşmesine kimsenin gönlü razı değil. Batman ilk defa bu takım etrafında kenetlendi. Bu birlik ve beraberliğimiz inşallah bozulmaz. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece başarıda gelecektir. Petrolspor’u güzel günler bekliyor. Futbolcularla maçtan sonra yaptığım görüşmede bu galibiyeti sayın valimize armağan ettiklerini söylediler” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete