SPOR

FUTBOLCULARIN PESTİLİ ÇIKTI!

FUTBOLCULARIN PESTİLİ ÇIKTI!

FUTBOLCULARIN PESTİLİ ÇIKTI!
05-08-2014 20:03
Google News

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Petrolspor, Bolu'da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik direktör Mehmet Şahan yönetiminde günde çift antrenmanla hazırlıklarını gerçekleştiren kırmızı-beyazlı takımda tempo her geçen gün artıyor. Teknik ve taktik olarak kafasındaki düşünceleri futbolculara aktaran tecrübeli teknik adam, adeta futbolcuların pestilini çıkartıyor.

Yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı takımda, futbolcuların hırsıl ve istekli olmaları teknik heyeti ve yönetimi sevindiriyor.

HAZIRLIK MAÇLARINA ÖNEM VERİLİYOR

Petrolspor, Adaspor ile yaptığı ilk hazırlık maçından sonra Cuma günü Derince Belediyespor ile 2. hazırlık maçı yapacak. 12 Ağustos’ta 3. hazırlık maçını da programa alan Petrolspor hazırlık maçlarında eksiklikleri tespit edip, gidermeye çalışacak.

FORVET ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Petrolspor, transferdeki santrfor arayışını sürdürüyor. İstediği golcü oyuncunun mutlaka alınmasını isteyen teknik patron Şahan’ın bu yönde yönetime rapor verdiği belirtildi. Her seferinde forvet ve santrfor oyuncularının birbirinden ayrı olduğunu dile getiren teknik patron Mehmet Şahan, "Forvet oyuncusu kanatlarda da görev alma özelliğine sahipken, santrfor oyuncusunun ise golcü özelliğine sahip" demesi Petrolsporlu taraftarları şimdiden heyecanlandırmaya başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete