GÜNDEM

FUTBOLUN YILDIZLARI BATMAN’DA…

FUTBOLUN YILDIZLARI BATMAN’DA…

FUTBOLUN YILDIZLARI BATMAN’DA…
17-09-2014 20:50
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında Türk futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültekin, Semih Yuvakuran ve Hasan Şaş gibi isimler Batman’a geldi.

Hakkâri, Kars, Şırnak, Van'da gençlerle buluştan futbolun ustaları,  proje kapsamında dün Batman’a geldi. Kültür Müdürlüğü konferans salonunda gençlerle bir araya gelen futbolcular “Doğu'daki gençlerin duyduğu eksiklikleri biliyor ve önemsiyoruz. Bu kapsamda onları kucaklamak, merak ettiklerini cevaplamak istedik. Futbol, barış ve kardeşlik kapılarını aralayabilecek en evrensel araçlardan biri. Bu bağlamda projenin çözüm sürecinin yansımalarına da önemli katkılar sağlayacağına eminiz" dedi.

İLGİ, BEKLENENDEN AZ OLDU

Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe ilginin az olması, dikkatlerden kaçmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan ve sosyal paylaşım sitelerinde salondan fotoğraf paylaşan gençler, konferans salonunda 10 kişiye yakın gencin bulunduğunu belirterek “futbolun ustaları, geleceğin yıldızlarıyla buluşamadı. Çünkü gençliğin haberi yok. Yeteri kadar tanıtım yapılmadı” açıklamasını yaptı.

VALİ’Yİ ZİYARET ETTİLER

Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı tarafından ağırlanan futbolcular, daha sonra Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti. Futbolcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, Batman’da spor anlamında yürütülen çalışmalara desteğinin sonuna kadar süreceğini ifade etti. (Hüseyin Ay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete