GÜNDEM

GALATA'DA CAN PAZARI KAMERADA

Batmanlı genç, Galata Köprüsünden atlayarak yaşamına son verdi.

GALATA'DA CAN PAZARI KAMERADA
16-01-2017 02:11
Google News

Olay, Cuma günü İstanbul Galata Köprüsü üzerinde meydana geldi. Batman nüfusuna kayıtlı 34 yaşındaki Hayrettin Seven, gece saatlerine köprüye geldi. Korkulukların arkasına geçen Seven, cep telefonuyla ağabeyini aradı.

Telefonla 30 dakika boyunca konuşan Seven, telefonu kapattıktan sonra montunu çıkardı. Köprüde balık tutan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekibi, şahısla diyalog kurarak intihardan vazgeçirmeye çalıştı.
 

CAN PAZARI CEP TELEFONU KAMERASINDA
Bir türlü ikna olmayan şahıs, kendini korkuluklardan aşağıya bıraktı. Suya düşmesinin ardından Seven, çırpınmaya başladı.

Yaklaşık 5 dakika boyunca suda çırpınan şahıs, bir süre sonra batarak gözden kayboldu. İntihar eden şahsa köprüdeki vatandaşların yardım etmemesi ise gözlerden kaçmadı. Yaşanan can pazarı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonları ile saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde şahıs ilk olarak köprü korkuluklarında görülüyor. Ardından şahıs Haliç'in soğuk sularında görülüyor. Şahıs uzun süre çırpınıyor, daha sonra herkesin gözleri önünde suda kayboluyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete