SPOR

Galatasaray’ın maçı hangi kanalda? Galatasaray Porto maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray Porto maçı hangi kanalda?

D Grubu’nda mücadele temsilcimiz Galatasaray’ın maçı hangi kanalda? Bu sezon Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Galatasaray’ın Porto ile maçı hangi kanalda, saat kaçta? Porto – Galatasaray maçı hangi kanalda? Bu akşam TSİile saat 22:00'de oynanacak Porto - Gatasaray maçı hakkında merak edilen tüm bilgiler haberimizde.

Galatasaray’ın maçı hangi kanalda? Galatasaray Porto maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray Porto maçı hangi kanalda?
03-10-2018 12:59
Google News

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda bulunan Galatasaray ikinci maçını Portekiz’de oynayacak. Portekiz'in Porto takımıyla karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini elde etmeye çalışacak.

Porto kentindeki Dragao Stadı'nda oynanacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. Porto – Galatasaray maçı  beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak. Dev karşılaşmanın hakemi İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver olacak.


GALATASARAY GRUPTA LİDER
Galatasaray D Grubu'ndaki ilk maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını 3-0 yenerek, ilk haftayı lider olarak tamamlamıştı. Porto ise ilk maçında Schalke 04 ile 1-1 berabere kalmıştı.

PORTO - GALATASARAY
STAT: Dragao
HAKEM:Micheal Oliver 
SAAT: 22:00
YAYIN: beIN SPORTS 1

PORTO: Casillas, Pereira, Felipe, Militao, Telles, Danilo, Herrera, Oliveira, Otavio, Brahimi, Marega
TEKNİK DİREKTÖR: S. Conceiçao

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Belhanda, Feghouli, Rodrigues, Eren
TEKNİK DİREKTÖR:  Fatih Terim

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete