SPOR

Galatasaray ve Bilyoner İmzaladığı Sponsorluk Anlaşmasıyla Türk Sporuna Katkı Sağlıyor

İstanbul Galatasaray Futbol Takımı ve Bilyoner arasında yapılan sponsorluk anlaşması, Türk sporuna önemli bir destek sağlıyor. Detaylar haberimizde.

Galatasaray ve Bilyoner İmzaladığı Sponsorluk Anlaşmasıyla Türk Sporuna Katkı Sağlıyor
27-02-2024 14:10
Google News

İstanbul Galatasaray Futbol Takımı'nda forma sol kol ve erkek basketbol takımında şort reklamı için Bilyoner ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Hitay Holding ve Bilyoner Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay ile Bilyoner Üst Yönetici (CEO) Sencer Kutluğ katıldı. Dursun Özbek, yapılan iş birliğinin önemine vurgu yaparak, Galatasaray'ın başarısı ve sponsorluk gelirlerinin birbirini etkilediğini belirtti. Özbek, sponsorluk gelirlerini arttırmanın önemine değinirken, Bankalar Birliği ile olan anlaşmadan da bahsetti. Niyazi Yelkencioğlu ise Bilyoner'in uzun yıllardır Galatasaray'a ve diğer spor branşlarına destek verdiğini ifade etti. Emin Hitay, Bilyoner olarak sporun gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, Türk sporuna yaptıkları desteğin önemine değindi. Hitay, illegal bahis platformlarına karşı ortak bir tutum oluşturulması gerektiğine de dikkat çekti. Sencer Kutluğ ise Bilyoner olarak sporseverlerin deneyimini artırmak için teknolojiyi kullanmaya devam ettiklerini söyledi. Yapay zekayı futbola entegre ettiklerini ve spor medyasının dijitalleşmesine katkıda bulunduklarını belirtti.

Galatasaray ve Bilyoner arasındaki sponsorluk anlaşması, Türk sporuna büyük katkı sağladığı gibi, sporseverlere de yeni deneyimler sunmayı hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete