SPOR

Galibiyet hasretine son vermek istiyor

Haftalardır galibiyet alamayan Petrolspor, deplasmanda karşılaşacağı Sivas Belediyespor karşısında galibiyet hesapları yapıyor.

Galibiyet hasretine son vermek istiyor
09-03-2023 14:30
09-03-2023 13:46
BATMAN
Google News

 “İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALAMIYORUZ”

En son Düzcespor’u mağlup etmeyi başaran Petrolspor 9 haftadır galip gelemiyor. Galibiyet hasretine son vermek ve küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Petrolspor, Sivas Belediyesporu mağlup etmeye hedefliyor. Saha ve seyircisi önünde Çorumspor’a son dakikalarda yediği gol ile mağlup olan ve moralleri bozulan Petrolspor Teknik Direktör Nihat Balan nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. TPAO tesislerinde çalışan takımda futbolcuların bir hayli istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Antrenman öncesi futbolcularla teknik patron Nihat Balan “Yetenekli bir takım olmamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Grupta yenemeyeceğimiz takım yok. Yeter ki maçlara konsantre olalım ve yeteneğimizi sahaya yansıtalım. Sivas maçı bizim için çok önemli. İlerleyen haftalarda korkulu rüya görmemek adına ve 9 haftadır galibiyet hasretine son vermek istiyorsak mutlak surette galip gelmemiz gerekir” dedi. Petrolspor, Cumartesi Günü saat 14.00’te oynanacağı Sivas Belediyespor maçı için Cuma günü karayolu ile Sivas’a geçecek. 

SAKAT VE CEZALI OYUNCU DÜŞÜNDÜRÜYOR

Petrolspor Yönetimi yaptığı açıklamada “Çorumspor maçında sakatlanan Gökhan Köseoğlu yapılan ilk müdahaleden sonra Yaşam Hastanesi’ne sevk edilmiştir. Yapılan klinik muayene ve MR sonucunda sporcumuzun sağ alt adalesinde, kas zarından yırtık ve kas içi ödem olduğu tespit edilmiştir. Sporcumuzun 2-3 hafta arası sahalardan uzak kalması bekleniyor. Ayrıca, futbolcumuz Şahin Şafakoğlu kart cezası sebebiyle Sivas Belediyespor ile oynayacağımız maçın kamp kadrosunda bulunmuyor. Bu iki futbolcumuz dışında sakat veya cezalı oyuncumuz bulunmamaktadır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete