GÜNDEM

GARDEN’LER, FOTOĞRAF STÜDYOSU OLDU

Düğünün sezonunun açıldığı Batman’da son 1 ayda 310 çift, dünyaevine girdi. Düğün heyecanı yaşayan çok sayıda çift, mutluluklarını özel işletmelerin bahçelerinde ölümsüzleştirmeye başladı.

GARDEN’LER, FOTOĞRAF STÜDYOSU OLDU
03-08-2016 20:54
Google News

Batman’da faaliyet gösteren ve şık dekora soyun ile dikkat çeken Gardenler Cafe, adeta fotoğraf stüdyosuna dönüştü. Düğün, nişan ve kına heyecanını yaşayan çiftler tarafından ziyaret edilen Gardenler Cafe, fotoğraf albümlerini zenginleştiriyor. Batman İl Özel İdaresi yolu üzerinde bulunan ve fotoğraf stüdyosu olarak kullanılan Gardenler, böylece yeni evli çiftlerin mutluluğuna da ortak oluyor. Batman Fotoğraf Stüdyo İşletmecisi Mustafa Gül, yoğun bir düğün sezonu geçirdiklerini belirterek “Yaz mevsimi bizim düğün sezonumuz. Kamuda izinlerin kaldırılması da yoğunluğu artırdı. İşlerimizin açılması bizleri sevindirdi. Çünkü kış aylarında düğünler salonlarda yapıldığından dış çekimler hava şartlarından dolayı olmuyor” dedi.

BALAYI HAZIRLIĞI YAPAN ÇİFTLERİN GÖZÜ BAŞBAKANLIKTA

Bu arada yeni evlenen çiftler, darbe girişimi sonrası balayı programlarını ertelemek zorunda kalıyor. OHAL kapsamında kamu kurumlarında izinlerin iptal edilmesi nedeniyle yeni evli çiftler, balayı taline çıkamıyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete