GÜNDEM

GAZETECİLER ANKARA’DA SEÇİME GİTTİ...

GAZETECİLER ANKARA’DA SEÇİME GİTTİ...

GAZETECİLER ANKARA’DA SEÇİME GİTTİ...
01-02-2015 18:50
Google News

Basın İlan Kurumu’nun Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Ankara’da gerçekleşti.

Seçime Batman’dan gazetemiz sahibi Ercan Atay, Sason Yeni Bahar Gazetesi ve Sason Gazetesi katılım sağladı. Seçime katılan 6 aday arasından Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, 538 delegenin tercihi ile yeniden göreve getirildi.

KOLAYLI, ARSLAN VE ERZEN BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin belirlendiği seçimlere toplam 6 aday başvuruda bulunurken, 538 delegenin oyunu alan Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, yeniden seçimi kazandı.

TEŞEKKÜR ETTİLER…

Basın İlan Kurumu, Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği görevine yeniden seçilen Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, kendilerine destek veren tüm delegelere teşekkür ederek “Kar kış demeden bu salona gelerek bizlere destek veren tüm gazete sahibi meslektaşlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Onların bize olan güvenini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkarmayacağız” açıklamasını yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete