GÜNDEM

GAZETECİLER, ESERLERİYLE YARIŞACAK

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF), 3. Geleneksel Özendirme Yarışması’nın duyurusunu yaptı.

GAZETECİLER, ESERLERİYLE YARIŞACAK
07-10-2021 14:29
07-10-2021 14:32
BATMAN
Google News

YARIŞMA, YURT GENELİ

Mardin, Batman, Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman illerindeki gazete cemiyetlerini bünyesinde bulunduran GGF’nin 3. Geleneksel Özendirme Yarışması’na başvurular Aralık ayında sona erecek, ödüller 10 Ocak Gazeteciler Günü belirlenen bir ilde törenle verilecek.

AMAÇ, GAZETECİLERİ MOTİVE ETMEK

Her yıl düzenlemeyi ve geleneksel hale getirmeyi amaçladığı özendirme yarışması ile bölgede zor şartlar altında çalışan basın mensuplarını motive etmeyi ve düzenleyeceği ödül törenleri ile bölgedeki basın mensuplarını bir araya getirip aralarındaki dayanışmayı arttırmayı hedefleyen GGF, bu yıl ki yarışma için de kriterlerini belirledi.

YARIŞMA, 7 DALDA

Gazeteciler, Haber, Röportaj, Sayfa Düzeni, Köşe Yazısı, Fotoğraf, Radyo Programı ve İnternet Haber Sitesi olmak üzere 7 dalda düzenlenen yarışmaya katılmak için eserlerini GGF’nin Mardin İli’ndeki adresine (13 Mart Mahallesi Ortadoğu Sitesi E Blok Kat: 1 No: 4 Artuklu/ Mardin) posta ile gönderecek GGF’nin 3. Geleneksel Özendirme Yarışması’na başvurular 20 Aralık’ta sona erecek. Jüri üyelerinin değerlendirmesiyle, ödüle layık görülecek eserler belirlenecek. Plaket ve ödüller 10 Ocak Gazeteciler Günü belirlenen bir ilde gerçekleştirilecek törenle, sahiplerini bulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete