GÜNDEM

GAZETECİLER İÇİN YARIŞ BAŞLADI

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu , 1. Geleneksel Özendirme Yarışması için başvuruları almaya başladı.

GAZETECİLER İÇİN YARIŞ BAŞLADI
27-05-2019 21:13
Google News

 

Mardin, Batman, Şırnak, Siirt, Şanlıurfa, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır ve Gaziantep illerini kapsayan GGF’nin 1. Geleneksel Özendirme Yarışması’na başvurular, Kasım ayında sona erecek, sonuçlar Ocak’ta açıklanacak, ödül töreni 10 Ocak Gazeteciler Günü düzenlenecek.

GELENEKSEL HALE GETİRELECEK

GGF, ilkini bu yıl düzenleyeceği Özendirme Yarışmasını, geleneksel hale getirecek. Bölgede, ekonomik ve sosyal anlamda zor şartlar altında çalışan basın mensuplarını motive etmeyi, düzenleyeceği ödül törenleri ile basın mensuplarını bir araya getirme ve aralarındaki dayanışmayı arttırmayı hedefleyen yarışmaya, Güneydoğu İlleri’nden bütün basın emekçileri katılabilecek. Yarışmaya ilişkin verilen bilgide “Sarı Basın Kartı olan ya da olmayan, herhangi bir basın yayın kuruluşunda (gazete, dergi, televizyon, radyo vb.) çalıştığını belgeleyen tüm meslek mensupları, yarışmaya başvurabilir. Adaylar, her hangi bir yarışmada ödül almış eserle yarışmaya katılamazlar. Her aday, aynı kategoride tek bir eserle yarışmaya katılabilir. Her aday, bütün dallarda birer eserle yarışmaya katılma hakkına sahiptir. Eserler, yarışmanın düzenlendiği yıl içerisinde yayınlanmış olmalıdır”

5 KATEGORİDE GERÇEKLEŞECEK

Haber, Fotoğraf, Röportaj, Sayfa Düzeni (Tasarım), Televizyon Haberi olmak üzere 5 dalda düzenlenen yarışmaya katılım için adaylar, yarışmaya katılacağı eserin 1’er adet örneğini, Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu’nun e-posta adresine (@mimce47@hotmail.com) mail yolu ile göndererek ön başvuru yapacak. Eserin 3’er adet örneğini (fotokopi ya da flash bellek ile), özgeçmişini, hangi dalda yarışmaya katıldığı bilgisini, yarışmaya katıldığı eserin öyküsünü içeren dosyayı Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu’nun 13 Mart Mahallesi Ortadoğu Sitesi E Blok Kat:1 No:4 Artuklu-Mardin adresine posta yola ile göndererek başvurusunu tamamlayabilecek. Yarışmada her kategorinin 1.’lerine çeşitli ödüller verilecek. Detaylı bilgi almak isteyenlerin, GGF’ye (0532 377 12 18) irtibat numarasından ulaşarak bilgi alabileceği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete