GÜNDEM

GAZETECİLER KONFEDERASYONU, GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİYLE ANLAŞTI

Ercan Atay Başkanlığındaki Batman Çalışan Gazeteciler Derneğinin de bağlı olduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK), Girne Amerikan Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

GAZETECİLER KONFEDERASYONU, GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİYLE ANLAŞTI
03-07-2020 19:53
Google News


Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ile Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar tarafından video konferans ortamında imzalanan işbirliği protokolü ile TGK üye ve çocuklarına yüzde 80 oranında eğitim indirimi yapılması kararlaştırıldı. TGK antetli kağıdıyla GAÜ’ye yapılacak olan burs başvuruları 2020 – 2021 döneminde başlayacak ve 7 yıl süre ile yüzde 80’lik indirim geçerli olacak. Youtube’dan canlı yayınlanan imza töreninde eğitim işbirliğinin önemine dikkat çeken TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı,  “Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu olarak basının sorunlarını belirlemede ve çözüm önerileri geliştirmede hassasiyetle çalışıyoruz. Girne Amerikan Üniversitesi ile yapacağımız işbirliğinin, gelecek kuşaklara katkıda bulunacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar da, gençlerin gelişmiş ülkeler standartlarında yüksek eğitim alması için üniversitenin kuruluşundan bu yana özveriyle çalıştıklarına ve yatırım yaptıklarına dikkat çekerek, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile yapılan işbirliği protokolünün basına ve üniversiteye katkıda bulunacağını ifade etti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete