GÜNDEM

Gazeteciler, plaketle ödüllendirildi

Veysi Mercimekçi Başkanlığı’ndaki Bir Kalp Bin Umut Platformu, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde kentteki yerel ve ulusal saha muhabirlerini plaketle onurlandırdı.

Gazeteciler, plaketle ödüllendirildi
09-01-2023 16:32
09-01-2023 17:52
BATMAN
Google News

SONSÖZ EKİBİ DE PLAKETE LAYIK GÖRÜLDÜ

Bir Kalp Bin Umut Platformu, sosyal medya üzerinde gazeteciler arasında sembolik anket çalışması yürüttü. Gazetecileri Gap Mahallesinde bulunan dernek binasında ağırlayan platform yöneticileri, 10 Ocak’a özel yaş pasta kestikten sonra gazetecilere plaket takdim ederek 10 Ocak Gazeteciler Günü tebriklerini iletti. Etkinlikte Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Hatice Türkan, Muhabirimiz Bayram Ayhan ve Spor Yayını Spikerimiz Hasan Göker de plakete layık görüldü.

“KENTİN SORUNLARINI KENDİMİZE DERT EDİNİYORUZ”

Etkinlikte konuşan Platform Gönüllü ve Sanatçı Celal Yılmaz, etkinliklerine destek sunan gazetecilere teşekkürlerini iletti. Platform Genel Başkanı Veysi Mercimekçi ise “Batman’ın sorunlarını kendine dert eden yaklaşık 50 gönüllü ile sahada çalışıyoruz. Sokak hayvanları, yoksul aileler gibi kentteki her türlü sorunda kendimizi sorumlu hissederek elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu çalışmaları yürütürken yanımızda gördüğümüz basın mensuplarını plaketle ödüllendirmek istedik” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete