SPOR

Gazetecilerden Petrolspor’a moral ziyareti

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Gap gazetesi sahibi Mansur Obut, Haftalardır tahlilsizlik sonuçlar alan ve teknik direktör değişikliği yapan Batman Petrolspor’un idmanını izleyerek moral ziyaretinde bulundu.

Gazetecilerden Petrolspor’a moral ziyareti
02-02-2023 09:48
02-02-2023 10:16
BATMAN
Google News

Gazeteci Atay ve Obut, haftalardır tahlihsiz sonuçlar alan Batman Petrolspor’un şehir stadındaki idmanını izleyerek moral ziyaretinde bulundu. Gazeteciler, futbolcuklara tatlı ikram ederek Cumartesi günü deplasmanda Afyonspor ile oynanacak maç için başarı dileklerinde bulundu.

“PETROLSPOR’UN HEDEFE ULAŞACAĞINA İNANIYORUZ"

Moral ziyaretinde Petrolsporlu futbolcular ve Teknik Direktörü Nihat Balan ile sohbet eden Gazeteciler, takımın son durumundan memnun olmadıklarını yerlerinin bu olmaması gerektiğini belirtirken, “Batman halkı size güveniyor. İnanıyoruz ki kalan maçlardan başarılı sonuçlar alıp, Batmanlılara korkulu rüya göstermeyeceksiniz. Petrolspor’un hedefine ulaşacağına da inanıyoruz.” Dediler. Petrolspor teknik direktörü Nihat Balan, Batmanlıların bu takıma güvenmelerini ve hak ettikleri yerde ligi bitireceklerini sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete