GÜNDEM

GAZETEMİZ 7 YAŞINDA

2 Haziran 2014 tarihinden bu yana Batman’da ilkeli, tarafsız ve halkçı yayım yapan Gazetemiz Batman Sonsöz, bugün 7. yayım yılına girdi.

GAZETEMİZ 7 YAŞINDA
01-06-2020 20:34
Google News


HALKÇI YAYIM POLİTİKASI İZLİYOR

Gazetemiz Sonsöz, Batman’da 7 yıldır gazetecilik ilkelerinden kopmadan, ilkeli, her düşünce ve inanca tarafsız ve halkın çıkarlarını gözeterek yayım yapmayı sürdürüyor. Meslekte 30 yıllık tecrübeye sahip Ercan Atay’ın İmtiyaz Sahipliği’nde, emektar köşe yazarları ve tecrübeli saha muhabirleri ile Batman’ın gözü ve kulağı olan Gazetemiz Sonsöz haberleri ile Batman, İlçe ve Köylerinin nabzını tutarken, sayfalarını ise kurum ve kuruluş binaları, oda ve sendikaların yanı sıra esnafa da günlük ulaştırıyor.

HER ALANA HİTAP EDEN SAYFALARI VAR

Köşe yazıları, esnaf sayfaları, sağlık köşeleri, nostalji saatleri, ekonomi ve spor köşeleri ile gündemi izlemek yerine gündem oluşturan gazetemiz, sosyal medya ortamında yaptığı canlı yayın söyleşileriyle de görünürlük ve etkinliğini arttırıyor. 

WEB’DE YILLARDIR BİRİNCİYİZ

Sonsöz, web sayfası (www.batmansonsoz.com-net) saniye saniye geçtiği haberleri ile dünyanın kabul ettiği Aleksa verilerine göre Türkiye’nin en fazla tıklanan 1750. sitesi olurken, Güneydoğu ve Batman’da rakip tanımayarak 1.’liğini koruyor. Yine Aleksa verilerine göre günde 25 bin ziyaretçi ile gazetemizin web sayfası rakip tanımıyor.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI AKTİF VE HAREKETLİ

İnstagram, Twitter ve Facebook (@batmansonsozgazetesi) sayfaları, Batman’ın en aktif sosyal medya hesaplarının başında gelen gazetemiz, 7. yayım yılında da siz değerli okurlarının hizmetindedir.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete