EĞİTİM

Gazetemiz de uluslararası sempozyumda tanıtıldı

Gazetemiz Sonsöz, Batman Üniversitesinde düzenlenen Uluslararası Batman Sempozyumunda Batman Sonsöz Gazetesinde Kadın Gündemi temasıyla ele alındı.

Gazetemiz de uluslararası sempozyumda tanıtıldı
29-09-2022 16:02
29-09-2022 16:04
Google News

GAZETEMİZ, SEMPOZYUMDA KADIN AĞIRLIKLI HABERLERİYLE YER ALDI

Batman Üniversitesinde Uluslararası Batman Sempozyumu başladı. Sempozyuma, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Prof Dr. Ruşen Keleş, Batman Üniversitesi Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ferhat Korkmaz,  akademisyenler, STK temsilcileri, muhtarlar ve öğrenciler katıldı. Merkez Kampüste 4 ayrı salonda başlayan sempozyumda, Batman şehri beşeri, kültürel, sanatsal, sosyal, dini, tarihi, coğrafi, edebi konularla ele alınırken, sempozyumda 60’a yakın bildiri sunulacağı ve çalışmaların kitaplaşacağı açıklandı.

GAZETEMİZ SONSÖZ DE ÇALIŞMA BAŞLIKLARINDAN BİRİ OLDU

4 numaralı salonda gerçekleşen sunumlarda Gazetemiz Sonsöz de tanıtıldı. Sempozyuma Dr. Öğretim Üyesi Canan Sarıyar Sezan, Öğretim Görevlisi Nuh Aşan, Tarih Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Nazlı Yalçın ve öğretim üyeleri katıldı.

“YEREL KAMUOYU YARATMA AÇISINDAN GÜÇLÜ”

Sempozyumda Batman Sonsöz Gazetesinde Kadın Gündemi hakkında sunum yapan Tarih Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Nazlı Yalçın “Yerel basın sadece belirli bir yerde yayınlanan o bölgedeki toplumsal yaşamın güçlü ve canlı tutan bir yayın organıdır. Yerel kamuoyu yaratma açısından güçlüdür. Haftanın 6 günü çıkan gazete Batman gündemini, Batmanlılarla buluşturan 5 resmi gazeteden biridir. Batman ili ve ilçeleri dışında ülkede kamuoyu oluşturan konuları da gazetede önemli bir gündem oluşturmuştur. Gazete günlük yaşamı ele almış, bunun yanı sıra kentteki siyaset, sağlık, eğitim, ekonomi, resmi ilanlar, yeni açılan mekanlar, Batman geçmişi hakkında nostalji ve Batman’a dair her şeye Sonsöz Gazetesinde yer verilmiştir. Sonsöz, kadın ağırlıklı haberleri ve kadına değe veren çalışmaları ile kente öncülük eden gazetelerden biridir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete