SAĞLIK

Gazetemiz, halka açık sağlık yayını yapacak

Gazetemiz Sonsöz, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayında Petrol City AVM’de Op. Dr. Salih Demirelli ile söyleşi programı düzenleyecek.

Gazetemiz, halka açık sağlık yayını yapacak
13-10-2023 15:44
BATMAN
Google News

PROGRAM, ÇARŞAMBA GÜNÜ

Petrol City AVM ile Batman Sonsöz Gazetesi, 1–31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayında halka açık söyleşi programına imza atacak. Program, 18 Ekim Çarşamba Günü Saat 20.00’de Petrol City AVM -1 Etkinlik Alanında gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Genel Yayın Yönetmeni Hatice Türkan’ın yapacağı programda OP. Dr. Salih Demirelli, kanserden korunma yöntemleri, teşhis ve tedavi süreçlerini anlatacak. Gazetemizin youtube kanalında canlı yayınlanacak program, AVM’nin ziyaretçilerine de açık olacak.

HALKA AÇIK PROGRAMDA SORULARINIZI İLETEBİLECEKSİNİZ

Programa tüm Batman Halkını davet eden Türkan “Dünya Sağlık Örgütü 2020 istatistikleri, dünyada her 5 kişiden 1'nin hayatı boyunca kansere yakalandığını, her 8 erkekten 1'inin ve her 11 kadından 1'nin kanser nedeniyle hayatını kaybettiğini ortaya koyuyor. Kanserden korunmak mümkün iken bu acı tabloyu yaşamak zorunda olmadığımızın farkındayız. Toplumda kansere karşı farkındalık oluşturmayı görev biliyoruz. Bu amaçla halka açık sağlık yayını gerçekleştireceğiz. Doktorumuz Op. Dr. Salih Demirelli ile söyleşimizi hem gazetemizin youtube kanalından izleyebilir hem AVM’de konuğumuz olarak sorularınızı iletebilirsiniz. Daha sağlıklı bir toplum gayesi ile düzenleyeceğimiz programımıza tüm Batmanlıları, özellikle tüm kadınlarımızı bekliyoruz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete