GÜNDEM

GAZETEMİZ KUTLANIYOR

İmtiyaz Sahipliğini Ercan Atay’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi, yeni yayım yılı nedeniyle okurları ve sevenleri tarafından kutlanıyor.

GAZETEMİZ KUTLANIYOR
03-06-2016 20:08
Google News

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Azmi ÇELİK

Vali

 

Sayın Ercan ATAY

3. Yaşınızda tüm ekibinizi tebrik eder, yeni yaşlarınızda da başarılarınızın devamını dilerim.

M. Emin EKMEN

23. dönem Batman Milletvekili

 

 

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizin yayın hayatında göstermiş olduğu özveriyi kutlar, tarafsız ve demokrat gazetecilik çizginizle 3. yılınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Prof. Dr. Abdusselam ULUÇAM

Batman Üniversitesi Rektörü

 

Sayın Ercan ATAY

2 Yıllık başarılı yayın yılını geride bırakarak 3. kuruluş yılına ilk günkü heyecan ve ilkelerle merhaba diyen, Batman Sonsöz Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü yürekten kutlar, başta Gazete sahibi Sayın Ercan ATAY olmak üzere, Batman Sonsöz Gazetesi'nin tüm emekçi meslektaşlarımı canı gönülden kutlar. Başarılarınızın devamını dilerim.

Nuri KOLAYLI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı

 

Sayın Ercan ATAY

Bünyesinde çalışan deneyimli ve uzman kadrosuyla habercilikte gündem oluşturan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 3.Kuruluş Yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman ilimize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim Halil KIRŞAN

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı

 

Sayın Sonsöz Gazetesi ekibi

Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla, haber alma ve yayma görevini etik değerlere bağlı kalarak yerine getiren Batmanımızın öncü gazetelerinden Sonsöz Gazetesinin 3. yayın yılını kutlar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

HDP Batman İl Örgütü

 

Sayın Ercan ATAY

Yayın hayatına başladığı 2 Haziran 2014 tarihinden bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Sonsöz Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarının, 3. kuruluş yıldönümünü tebrik eder, Batman’ımız için nice hayırlı hizmetlerde bulunmanızı temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Diyaettin UÇAR

Batman AK Parti İl Başkanı

 

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU

Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

 

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizin yıldönümü münasebetiyle tüm yönetici ve çalışanlarınızı tebrik eder, büyük zorluklarla yerine getirdiğiniz bu kutsal meslekte başarılarınızın devamını dilerim.

Dr. İhsan BODAKÇİ

Batman İl Sağlık Müdürü

 

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi’nin 2. yılını geride bırakması gençliğini göstermektedir. Batman Sonsöz Gazetesi’ni ilk günden itibaren takip etmekteyiz. Hakikaten bu sürecide hakkıyla yaşadığına inanıyoruz. Doğumdan sonra gençliğini yaşayarak, formu kazandı. Kâğıdın öldüğünü iddia eden bir dünyada yaşarken, 2 sene içerisinde büyük bir pazar açabilen ve kalitesini sergileyen bir gazetenin varlığı bizi memnun etmektedir. Gazetenizin 3. yayın yılını kutlarken, size şahsınızda tüm gazete çalışanlarınıza en iyi dileklerim ile muhabbetlerimi sunarım.

Ali TEZDİĞ

Kızılay Batman Şube Başkanı

 

3. yılında Batman Sonsöz Gazetesi ve tüm ekibini canı gönülden kutluyorum. Başarılarla dolu nice 10 yıllar diliyorum.

Adile GÜRBÜZ

Avukat

 

Güzel haberlerin manşetlere taşındığı nice mutlu yıllara... Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun Mardin Toplantısında gördük ki sizler zor şartlarda ama azimle gazetelerinizi yaşatmaya çalışıyorsunuz. Umarım güzel günler sizleri bekler...

Ali CİHANGİR

Akdeniz Gazetesi Sahibi

 

Sayın Sonsöz Gazetesi

Batman’ın en renkli, en içerikli gazetesi olan Sonsöz Gazetesinin 3. yayın yılını tebrik eder,

Başarılarınız daim gazeteniz güzel haberlerle yayınına devam etsin. Nice yıllara.

Mehmet ÇELİK

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

 

Sayın Ercan ATAY

2 Yıllık başarılı yayın yılını geride bırakarak 3. kuruluş yılına ilk günkü heyecan ve ilkelerle merhaba diyen, Batman Sonsöz Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü yürekten kutlar, başta Gazete sahibi Sayın Ercan ATAY olmak üzere, Batman Sonsöz Gazetesi'nin tüm emekçi meslektaşlarımı canı gönülden kutlar. Başarılarınızın devamını dilerim.

Fazıl SEZER

Gazeteci

 

Sayın Ercan ATAY

İlimizin güzide yayın kuruluşlarından biri olan gazeteniz Batman Sonsöz Gazetesinin 3.Yayın yılına başlaması nedeniyle kutlar, size ve şahsınızda tüm gazeteniz çalışanlarına başarılar dilerim.

Mansur GÜLMEZ

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Basın ve Halka İlişkiler Bürosu 

 

Sayın Ercan Atay

Sonsöz Gazetesi sahibi

Ercancığım büyük bir özverili çalışmaların sonucunda yaşatmayı ve bugünlere getirmeyi başardığın evladın sayılan Sonsöz gazetenin üçüncü yaş gününü kutlar başarılarının devamını dilerim.

Hüsamettin TURAN - İZMİR

 

Batman’ın gözü kulağı konumunda olan Batman haberlerini takip ettiğim Sonsöz Gazetesinin üçüncü yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

İbrahim SUSUZ

Batman Öğrenci Servisleri Dernek Başkanı

 

Sayın Ercan Atay

Ercan Atay nezrinde Gazeteye emeği geçenleri tebrik eder. 3. Yılında Batman Sonsöz ekibini gönülden kutluyorum. Başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Osman NASIROĞLU

 

Batman’ın güzide gazetelerinden Batman Sonsöz Gazetesinin 3. yılını kutlarım.

Sabahattin TEZDİĞ

Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi

 

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi sahibi

Yayın hayatına başladığınız 2 Haziran 2014 tarihinden bugüne, Batman basınının değerli bir üyesi olarak, halkımıza haber verme gibi, çok hassas ve önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Sonsöz Gazetesinin 3. Kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıldönümünüz vesilesiyle tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Hakkı ÖZTOPRAK

Batman Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanı

 

Yeni yaşınızı kutlar başarılar dilerim.

Selman TUR

Anadolu Ajansı Batman Temsilcisi

 

3. Yılında Batman Sonsöz Gazetesini gönülden kutluyorum. Başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Medeni ARSLAN

Eğitimci-KEY Animasyon Koordinatörü

 

3. yaş gününde Batman Sonsöz Gazetesi’ni ve emektar kadrosunu yürekten kutlarız. Başarılarının devamını dileriz.

Özel Batman İrfan Okulları

 

3. yaş gününüzü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Cumhur KILIÇOĞLU

Siirt Mücadele Gazetesi

 

Gazetenizin 3. yıldönümünü kutlar, sağlık ve esenlik dolu yarınlar dilerim. Yayımda emeği geçenleri tebrik ederim.

Recep AKIN

Gazeteci

 

Sayın Ercan ATAY

Sisiz şahsınızda Batman Sonsöz Gazetesi’nin 3. yıldönümünü kutlar, yeni yayım yılında da başarılarınızın devamını dilerim.

Mahmut AKYOL

ASKF Başkanı

 

Batman basınında önemli yer edinen Batman Sonsöz Gazetesi’nin 3. yayım yılını yürekten kutlar, ilkeli ve tarafsız gazetecilikte edindiğiniz misyonu yeni yayım yılında da devam etmenizi temenni ederim.

Halit BEYTÜT

Batman Güncel Gazetesi

 

Sayın Ercan ATAY

Yeni yayım yılınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Mustafa ALATÜRK

Yılmaz Okul Servisleri

 

İlkeli ve tarafsız habercilikte önemli misyon edinen Batman Sonsöz Gazetesi’nin 3. yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Savaş IŞIK

Batman Basın İlan Kurumu

 

Sayın Ercan ATAY

Sizin şahsınızda 3. yıldönümünüzü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Şükrü YILDIRIM

İhlâs Haber Ajansı (İHA) Batman Temsilcisi

 

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesinin yeni yayım yılını kutlar, tüm çalışanlarını yürekten tebrik ederim.

Birol UYGUN

Batman Haber TV Sitesi

 

Sayın Ercan ATAY

Basının zor koşullarda görev yaptığı bu süreçte edindiğiniz önemli misyondan ve yaptığınız başarılı görevlerden doları sizi ve ekibinizi kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

İrfan

Batman Belediyesi Basın Sorumlusu

 

Sayın Ercan ATAY

3. yıldönümünü kutlayan Batman Sonsöz Gazetesini ve tüm çalışanlarını tebrik eder, yeni yayım yılında da başarılarınızın devamını temenni ederiz.

Hasan KUTAY

Basın İlan Kurumu

 

Batman Sonsöz Gazetesi,

Yıların tecrübe ve deneyimi ile kente kazandırdığınız Batman Sonsöz Gazetesi’nin 3. yayım yılını kutlar, çalışanlarınızı yürekten tebrik ederiz.

Zeki GÜN

DEDAŞ Batman il Müdürlüğü Basın Birimi Sorumlusu

SONSÖZ GAZETESİ

Basın ve medya alanında yaşanan baskıların arttığı şu süreçte ilkeli ve tarafsız haberleriyle kamuoyunu aydınlatan Batman Sonsöz Gazetesinin yeni yayım yılını tebrik ederiz.

Saadet BECERİKLİ

HDP Batman milletvekili

 

Sayın Ercan ATAY

İlkeli ve tarafsız habercilikle adından söz ettiren Batman Sonsöz Gazetesi’nin yeni yayım yılını yürekten kutluyorum. Gazetenizin yazarlarını, çalışanlarını ve yöneticilerini, başarılarından dolayı tebrik ediyor, yeni yayım yılında bu başarılarınızın devamını diliyorum.

Ayşe Acar BAŞARAN

HDP Batman Milletvekili

 

Sayın Ercan ATAY

Basın ve medya organlarının, çıkarlar uğruna kullanıldığı bu süreçte işini dürüstçe yapan, ahlaklı ve ilkeli yayım politikasından vazgeçmeyen Batman Sonsöz Gazetesi’nin 3. yayım yılını kutlarım

M. Ali ASLAN

HDP Batman Milletvekili

 

 

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetemizin kuruluş yıldönümünü tebrik ederim. Gazetenizin çalışanlarını ve kadrosunu kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Hasan TANRISEVEN

Alanya Kaymakamı

 

 

Sayın Ercan ATAY

Batman basınında farklı çalışmalara imza atarak başarısından söz ettiren Batman Sonsöz Gazetesi’nin çalışanlarını ve yazarlarını, yeni yayım yılından dolayı kutlarım.

Mehmet GÖNENÇ

Batman Basın İlan Kurumu Müdürü

 

 

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizin 3. yıldönümünü kutlar, şahsınızda tüm çalışanlarınızı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Gökhan AKIN

TP Bölge Müdürü

 

 

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın saygın gazeteleri arasında yer alan Sonsöz Gazetesi’nin 3. yayım yılını tebrik eder, nice başarılı yayım yılları dilerim.

Hüseyin KALKAN

Batman Eski Belediye Başkanı

 

Sonsöz Gazetesi

Sahipliğini Ercan Atay’ın ve Yazı işleri Müdürlüğü’nü Übeydullah Baş’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi’nin 2. yayım yılına girmiş olmasını içtenlikle tebrik ederim. İlkeli ve objektif yayım ilkesiyle bir yıldan bu yana Batman’a hizmet veren gazetenizin yayım hayatını aynı misyonla devam etmesini dilerim. İlk günde olduğu gibi yine doğrunun, haklının ve gerçeğin yanında yer almanızı temenni ederek yayım hayatınızda başarılar dilerim.

Aydın GÜLMEZ

Petrolspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

 

 

 

Sayın Ercan ATAY

İlimizde günlük olarak yayınlanan Batman Sonsöz Gazetesi 2. yayım yılını geride bırakarak 3. yayım yılına girmiştir. Başta Ercan Atay olmak üzere gazetede emeği geçen herkesi kutlar, yeni yayım hayatında başarılar dileriz.

Fevzi Bakır

AFAD Batman il müdürü

 

 

Tarafsız ve dürüst habercilikten ödün vermeden 3 yıldır kamuoyunu aydınlatma görevini üstlenen Batman Sonsöz Gazetesini ve yıllardır Batman basın hayatında habercilik yapan tecrübeli kadrosunu kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Suat ÖZDEMİR

MÜSİAD Batman şube Başkanı

 

Sayın Ercan Atay,3 yılı aşkındır başarılı çalışmalarınızla halkın takdirini kazanıyor, kentin sorun ve sıkıntılarını gündeme getirerek kamuoyuna aktarma adına oldukça önemli görevler üstleniyorsunuz. Bu vesile ile sizin şahsınızda Batman Sonsöz Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar, yayım hayatınızda başarılar dileriz.

M. Selman NASIROĞLU

ASKON ŞUBE BAŞKANI

 

Sayın Ercan ATAY

3. Yayım yılını kutlayan Batman Sonsöz Gazetesi’nin çalışan ve yazar kadrosunu yürekten tebrik eder, yeni yayım yılında da başarılarınızın devamını dilerim.

Emin Mesut RAMANLI

TÜRSAB Güneydoğu BYK Başkanı

 

Sayın Ercan ATAY

Batman basınında ilkeli ve ahlaklı duruşu ile yer tutan Batman Sonsöz Gazetesi’ni severek ve ilgiyle takip etmekteyiz. 3. kuruluş yıldönümünden dolayı gazete kadrosunu tebrik ederiz.

Hüseyin EKMEN

Emekliler Derneği Batman şube Başkanı

 

 

Sayın Ercan ATAY

İlkeli ve tarafsız habercilikle yayım hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Batman Sonsöz Gazetesi’nin yeni yayım yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Akif KARAGÖZ

Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı

 

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi’nin göstermiş olduğu fedakârlık ve özveriyle 3. yayım yılını kutlar, başta Ercan Atay olmak üzere, yazarını, muhabirlerini ve hazırlanmasında emeği geçen bütün çalışanlarını tebrik eder, Batman’ımızın gelişmesinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı başarılar dilerim.

Av. Murat ÇİÇEK

Avukat

 

 

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizin 3. kuruluş yıldönümünü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayım yıllarınızın devamını dilerim.

Mustafa SEVİNÇER

Özgür Eğitim Sen Batman Şube Başkanı

 

 

 

Rojbuna rojnama we piroz be dî xebate we de serkeftin ji we re

İkram İRGİ

HDP Batman İl Eş Başkanı

 

 

 

SONSÖZ GAZETESİ EKİBİNE

Çevreye ve doğaya duyarlı haberleriyle takdir ettiğimiz ve ilgiyle takip ettiğimiz Batman Sonsöz Gazetesi’nin yeni yayım yılını kutlarız.

Recep KAVUŞ

Çevre Gönülleri Derneği Başkanı

 

Sonsöz 3 yaşında

Batman’da günlük olarak yayınlanan Batman Sonsöz Gazetesi 3. yayın yılına girmiştir. Sahipliğini Ercan Atay’ın, Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Ubeydullah Baş’ın yaptığı Sonsöz, yeni yayın yılını çalışanlarıyla birlikte sade bir etkinlikle kutladı. Batman Sonsöz Gazetesine yeni yayın yılında başarılar dileriz.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ

 

 

SONSÖZ GAZETESİ 3 YAŞINDA

Sahipliğini Ercan Atay, Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Übeydullah Baş’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi 3. yayım yılına girdi. Batman Sonsöz Gazetesi Ailesini tebrik eder, yeni yayım hayatında başarılar dileriz.

BATMAN MEDYA GAZETESİ

 

Sonsöz 3 yaşında

Sahipliğini Ercan Atay, Yazı İşleri Müdürlüğünü ise Übeydullah Baş’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi 3. yayım yılına girdi. Batman Yön Gazetesi olarak Batman Sonsöz Gazetesi Ailesini tebrik eder, yeni yayım hayatında başarılar dileriz.

Batman Yön Gazetesi

 

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayım hayatınızda başarılar dilerim.

Batman Demokrat Gazetesi

 

 

Sayın Ercan ATAY

Ercan Atay’ın imtiyaz sahibi olduğu, yazı işler müdürlüğünü Übeydullah Baş’ın yaptığı

Sonsöz Gazetesi çalışanlarını kutlar, başarılı ve uzun yayım yılları dileriz.

Batman Haber Gazetesi

 

 

Sahipliğini Ercan Atay’ın ve Yazı işleri Müdürlüğü’nü Übeydullah Baş’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi’nin 3. yayım yılına girmiş olmasını içtenlikle tebrik ederim. İlk günde olduğu gibi yine doğrunun, haklının ve gerçeğin yanında yer almanızı temenni ederek yayım hayatınızda başarılar dilerim.

Mansur Obut

Batman Gap Gazetesi

 

Sayın Sonsöz gazetesi ekibine

İlkeli, dürüst ve tarafsız habercilikte daha nice senelere. Başarılı ekibinizi içtenlikle kutluyor,  yıldönümünüzün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Batman Objektif Gazetesi

 

 

Sayın Ercan ATAY

3. kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetenin ekibini ve yazarlarını tebrik eder, yeni yayım yılında da başarılarınızın devamını dileri.

Emin ŞIK

Radyo Batman Sahibi

 

Sayın Ercan ATAY

İlkeli ve tarafsız habercilikle yayım hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Batman Sonsöz Gazetesi’nin yeni yayım yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Yüksel ÇİFTÇİ

Radyo Yüksel Sahibi

 

Gazetenizin göstermiş olduğu özveriyi kutlar, tarafsız ve demokrat gazetecilik çizginizle yeni yayım hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Nihat İPEKYÜZ

Batman Raudi Mobilya

 

 

 

 

İlkeli, dürüst ve tarafsız habercilikte daha nice senelere. Başarılı ekibinizi içtenlikle kutluyor,  yıldönümünüzün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

İlyas ATAŞ

TGK Batman İl Başkanı

 

 

 

 

 

Sayın Ercan ATAY

Hayır ve huzur getiren özgürce ve de yaşam dolu ince yıllara… Yeni yayım yılında da başarılarınızın devamını dilerim.

Kemal AKİKOL

 

 

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın gözü kulağı konumundaki Sonsöz gazetesinin 3. yayın yılına girmesinden dolayı tebrik eder, Hayırlı olsun daha nice başarılı yıllar dilerim.

Fethullah EKMEN 

 

 

 

İlimizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman olan ve düşüncelerine ses olan, tarafsız ve ilkeli gazetecilik çizgisiyle yayım hayatına devam eden, Batman Sonsöz Gazetesinin 2. yayım yılını başta, şahsınız olmak üzere tüm çalışanlarınızı kutlar, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla,

Mekan GÖRÜK

TGK Genel Başkanı

Tarafsız ve ilkeli duruşuyla kamuoyunu aydınlatma görevini en iyi şekilde yerine getiren ve spora verdiği desteklerle adından söz ettiren Batman Sonsöz Gazetesi’ni yeni yayım yılında tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Hayrettin GÜLMEZ

Petrolspor Kulübü 2. Başkanı

 

 

 

 

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi’nin 3. yılını kutluyoruz. Nice başarılı yayım yılları diliyoruz.

Rehber Drama Sanat Evi Eğitmenleri

 

 

Ercan Bey seni ve şahsında tüm yazar ve Çalışanları kutluyor ve nice yıllara diyerek başarılarınızın Devamını diliyorum. İyi ki Batman Sonsöz var.

Burhan ZORLUOĞLU

Akademisyen

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete