GÜNDEM

GAZETEMİZ KUTLANIYOR...

GAZETEMİZ KUTLANIYOR..

GAZETEMİZ KUTLANIYOR...
03-06-2018 22:00
Google News

 

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi

Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

AHMET DENİZ

BATMAN VALİSİ

***

Sayın Ercan ATAY

2 Haziran 2014 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen Batman Sonsöz Gazetesi’ni, 4. yayın yılını geride bırakarak 5. yayın yılına girmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İmtiyaz sahipliğini Ercan Atay’ın, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Hatice Türkan’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi, yaptığı doğru, ilkeli, objektif haberlerle Batman halkının gözü, kulağı ve dili olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta İmtiyaz Sahibi Ercan Atay olmak üzere tüm çalışanları tebrik eder, yeni yayın hayatında başarılarınızın devamını dilerim.

ERTUĞ ŞEVKET AKSOY

BATMAN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ

***

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi imtiyaz sahibi

Uzun yıllardır Batmanın tüm sorunlarını sağduyulu ve gerçekçi bir yaklaşımla ele alıp işleyen Batman Sonsöz Gazetesi ailesinin lideri olarak başta siz Sayın Ercan Atay, şahsı olmak üzere tüm çalışanlarını yürekten kutluyor, Sağlık, huzur ve başarılı nice yılların sizlerin olmasını diliyorum.

FARİS ÖZDEMİR

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI

***

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesinin 5. Kuruluş Yıldönümü tebrik eder, yayın hayatında başarılar dilerim.

DR. HASAN TANRISEVEN

TİRE KAYMAKAMI

***

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın önde gelen gazetelerinden olan Sonsöz Gazetesinin 5. yayın yılına girmesinden dolayı tebrik eder, Başta Gazete sahibi Ercan Atay olmak üzere emeği geçenleri kutlarım.

Hayırlı ve başarı dolu seneler diliyorum.

YILMAZ ALTINDAĞ

DİKA GENEL SEKRETERİ

***

Sayın Ercan ATAY

Tarafsız, ilkeli, objektif bir haber-yayın anlayışıyla halkımızın duygu ve düşüncelerinin Sesi olan Sonsöz Gazetemizin kuruluş yıldönümünü kutlar, Ercan Atay Beyin şahsında tüm değerli basın emekçilerini tebrik ederim. Başarılı yayıncılık faaliyetlerinizle, ilimizin gelişmesine sunmuş olduğunuz katkılarınızın devamını diliyorum. Nice yıllara…

BURHAN İSEN

BATMAN 21. DÖNEM

BATMAN MİLLETVEKİLİ

***

Sonsöz Ailesi

Batman gündemini takip ettiğimiz Sonsöz Gazetesinin Kuruluş yıldönümünüzü tebrik ederim. Nice yayım yılları dilerim…

BURHAN ZORLUOĞLU

BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

***

Sonsöz Gazetesine;

İmtiyaz Sahibi Ercan Atay, Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan nezdinde; 5.Kuruluş Yıldönümünü kutlayan, özgür ve tarafsızlık ilkesiyle Batman Basınında önemli bir yer edinen Batman Sonsöz Gazetesini tebrik ediyor, tüm yazar ve emekçi kadrosuna sevgilerimizi iletiyoruz.

HDP BATMAN İL ÖRGÜTÜ

***

Sonsöz Gazetesi

Güçlü yazar kadrosu ile doğru, tarafsız ve ilkeli yayım yapan Sonsöz Gazetemizin 5.yılını kutlar nice yıllar dillerim.

SABAHATTİN TEZDİĞ -

KIZILAY GENEL MERKEZ ÜYESİ

***

Sayın; Ercan Atay

Sonsöz Gazetesi

İlkeli, objektif habercilik ve yayın anlayışıyla halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olan Sonsöz gazetesinin 5.kuruluş yıldönümünü  kutlar, tüm çalışanlarınızı tebrik ederim. Başarılı yayıncılık faaliyetlerinizin, İlimizin gelişmesine sunmuş olduğunuz katkıların devamını dilerim

SUAD ÖZDEMİR

MÜSİAD BATMAN BAŞKANI

***

Sayın Ercan ATAY

İlkeli, tutarlı ve objektif yayım anlayışı ile halkın sorurlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi adına başarılı bir gazetecilik örneği olan Batman Sonsöz Gazetesinin başarısı tesadüf olmayıp, güçlü bir ekip işidir. Sayın Ercan Atay, Hatice Türkan Hanım ve tüm ekibini kutluyorum. Nice 5 yıllara…

EMİNE ARIK TUNCER

İŞ KADINI

***

Sayın Ercan Atay

5 yayın yılınızı tebrik eder nice yıllarda tarafsız ilkeli bağımsız dik duruşlu umutlu yıllarda görüşmek dileğiyle çok değer Sonsöz ailesi

TALAT KARA

***

Sayın Ercan Atay

Gazetenizin 5. Yılını içtenlikle kutlar ilkeli, tarafsız, şeffaf çizginizin devamını ve Mutlu bir yayın hayatı temenni ederim.

CUMA DİŞİKIRIK

HEDEF EĞİTİM KURUMLARI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

***

Sayın Ercan Atay

Gazetenizin yeni yayım yılını kutlarım. Şahsınızda, emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Başarılarla dolu nice yıllara inşallah…

İSMAİL BEZEK

***

Başarı demek, ekip demek, istikrar demek. Batman sonsöz Gazetesinin bu güçlü ekibine başarılar diliyorum. Nice Başarılı yıllar dilerim.

GÜLAFER KIZIL

***

Sevgili Ercan ATAY

Batman’ın gözü kulağı dili olan Sonsöz gazetesinin 5. yayın yılına girmesinden dolayı tebrik eder, nice başarılı yayın yılı dilerim. Komşum, kardeşim… Nice mutlu yıllara… Kalemin sivri olsun...

NECMİ BABA

***

Sevgili Ercan ATAY

Gazeteciliğe başladığın günü bilirim, o gün de bu gün de zaman geçti ama duruşun ve tarafsızlığın değişmedi. Gazetenin yeni yaşını kutlar, ilkeli, seviyeli nice yazı ve haberler yayımlanan yıllar dilerim.

AYTEKİN ALPTEKİN

***

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi sahibi Ercan Atay ve gazete çalışanlarının 5. yılını tebrik ediyorum. Güzel bir ekiple, gün geçtikçe büyüyorlar, kendilerini tebrik ediyorum.

MAHMUT AKYOL

ASKF BAŞKANI

***

TEBRİKLER...

Batman Son Söz Gazetesi 4’üncü yılını geride bırakarak 5’inci yılına girdi. Batman’da günlük olarak yayın hayatını sürdüren Batman Son Söz Gazetesi çalışanlarını kutlar niye yıllarında başarıları dileriz.

MEHMET DURAK

SİİRT İLKSÖZ GAZETESİ

***

Sayın Ercan ATAY

Bölgemizin en önemli, dürüst ve ilkeli yerel yayın organlarından biri olan gazetenizin, nice yıllar yayın hayatına devam etmesi dileğimle, Sonsöz Gazetesinin 5. yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

EKREM DİKER

***

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi

4. Yayın yılını geride bırakarak 5. yayım yılına merhaba diyen ve izlediği gazetecilik çizgisi ile yurdumuzun birçok yerel gazetesine örnek olan gazetelerimizden biri olmayı başaran Batman Sonsöz Gazetesi’nin 5. kuruluş yıldönümünü kutlar sizin şahsınızda sizi ve gazetenizin tüm çalışanlarını tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

MANSUR GÜLMEZ

BATMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLERİ BİRİMİ

***

Sayın Ercan ATAY

4 Yıllık başarılı yayım yılını geride bırakarak 5. kuruluş yılına merhaba diyen, Batman Sonsöz Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü yürekten kutlar, başta Gazete Sahibi Sayın Ercan Atay olmak üzere, Batman Sonsöz Gazetesi'nin tüm çalışanlarını canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

FAZIL SEZER

***

Sayın Ercan ATAY

Çok kısa bir süre içersinde kaliteli ve ilkeli bir gazeteyle Batman Basınında önemli bir yer edindiniz. Bu başarınız, takdire şayandır. Bu nedenle sizi ve gazete çalışanlarını kutlarım, nice başarılı yıllara…

YAHYA SÖNMEZ

***

Sayın Ercan Atay

Gazetenizi yakından takip ediyor ve inceliyorum. Batman Basınında önemli bir yeriniz olduğu kesin. Başarılarınızın, yeni yayım yılınızda da devam etmesini dilerim. Nice yıllara inşallah…

İSMET YARGI - İŞADAMI

***

İzmir Gurbetçi Petrolspor’lular Taraftar Grubu olarak gazetenizin 5. yayım yılını içtenlikle kutlar, geleceğinizin geçmişinizden daha da başarılı olmasını temenni ederiz.

VEYSİ SARAN

İZMİR GURBETÇİ PETROLSPORLULAR TARAFTAR GRUBU

***

Sonsöz Gazetesi

Tüm kadronuzu kutlarım, hayırlısıyla nice yıllara.

DR. ZAHİR SEVEN

SAĞLIK SEN BATMAN ŞUBE BAŞKANI

***

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetenizin yeni yayım yılını kutlarım. Başarılarınızın, önümüzdeki senelerde de devam edeceğine olan inancım tamdır. Nice yıllara…

HAKAN GEZER

***

Nice yıllara, tebrik ederim. Başarılar dilerim, sağlıklı uzun yıllara

HİDAYET EREN

***

Sonsöz Gazetesi

Nice beş yıllara… Başarılar. Allah yardımcınız olsun inşallah.

ŞEHMUS TUNÇ

***

Batman sonsöz Gazetesi

Sayın Ercan Atay şahsında yeni yayım yılınızı tebrik ederim. Yayım hayatınızda başarılar dilerim.

ŞEYHMUS İŞCAN

***

Sevgili Ercan ATAY

Nice başarı dolu yıllara… Sonsöz Ailesini kutluyorum...

NİZAMETTİN KARANFİL

***

Sayın Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetenizin 5. yayım yılını kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim. Tük ekip ve kadronuzu tebrik ederim. Nice mutlu yıllara…

VEYSİ ÇAM

***

 

Sayın Ercan Atay

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim.

UZ. DR. OSMAN SÜNGER

BATMAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ

***

Sayın Ercan Atay’ın sahibi olduğu Batman Sonsöz Gazetesi, ilkeli ve tarafsız duruşu ile Batman Basını’nda örnek alınacak bir isim. Tüm görüş ve fikirlerden yazarları içerisinde barındıran, sahanın önemli muhabirleri ile çalışan Batman Sonsöz Gazetesinin 5. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

BURHAN ZORLUOĞLU

EĞİTİMCİ-AK PARTİ BATMAN

MİLLETVEKİLİ A.A.

***

Sayın Ercan ATAY

4 yıllık mazisiyle Batman basınının güzide kuruluşlarından biri olan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 5.Yayın Kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlarız. Kuruluşundan bu yana halktan yana olmayı, ilkeli haberciliği ve tarafsızlığı ile Batman’ımızı aydınlatan, basın yayın hayatına örnek teşkil eden çalışmalarınızın ve üstün başarılarınızın devamını dileriz.

BM-GYC YÖNETİMİ 

***

Sayın Ercan ATAY

Batman Son Söz Gazetesi’nin bütün emekçilerini şahsınızda tebrik eder, başarılarınızın ve duyarlılığınızın devamını dilerim. Nice 5 yıllara

HASAN ARGÜNAĞA

***

Sayın Ercan Atay

Gazetenizin yayın hayatında göstermiş olduğu özveriyi kutlar, tarafsız ve demokrat gazetecilik çizginizle 5. yılınızda başarılarınızın devamını dilerim.

ŞEYHMUS SINIR

BATMAN BELEDİYESPOR

BASIN KOORDİNATÖRÜ

***

Sayın Ercan Atay

Bünyesinde bulundurduğu deneyimli ve uzman kadrosuyla habercilikte gündem oluşturan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 5. kuruluş yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman ilimize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

TALAT KARA

ESNAF VE SANATKÂRLAR

ODALAR BİRLİĞİ ESKİ BAŞKANI

***

Sevgili Ercan Atay

Sahibi olduğunuz Batman Sonsöz Gazetenizin 5. yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını diler, tüm yazar ve çalışan kadronuzu tebrik ederim.

HASAN MİROĞLU ÖLÜK

SÜPER FM SAHİBİ

***

Başarılarınızı takip ediyoruz. Yerel basındaki yeriniz ve öneminiz, yadsınamaz. Ekibinizi tebrik ediyoruz. Yazarlarınızın kale aldığı makaleler de gündemi iyi analiz ediyor. 5. yılınızda başarılarınızın, artarak devam etmesini diliyoruz.

ADIYAMAN DAMAK ÇİĞKÖFTE

***

Batman Sonsöz Gazetesini yakından takip ediyorum, inceliyorum. Yerel basında örnek bir duruş sergiliyor. Örnek gazeteciliğinin yanında, kadrosu da her ferdi ile takdiri hak ediyor. Güzel bir ailesiniz. Bu, Batman Basını tarafından örnek alınmalı. 5. yılınızı kutluyorum.

TALİP SİYAMİ

***

Batman Sonsöz Gazetesinin tüm yazarlarını ve emekçilerini yürekten selamlıyorum. 5. kuruluş yıldönümünüz vesilesiyle gazete yöneticilerinin nezdinde tüm kadronuzu tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum, nice beraber güzel yıllara…

İKRAM İRGİ

HDP İL YÖNETİCİSİ

***

Sayın Ercan Atay

3 yıl gönüllü olarak çalıştığım Sonsöz Gazetesine nice yıllar diliyor, 5. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

OSMAN SEYREK - 

Sevgili Ercan Atay

Sonsöz Gazetenizin başarısı, tartışılmazdır. Sizi ve tüm ekibinizi, kutluyorum. Başarılarınız, yeni yayım yılında da devam edeceğine inanıyorum. Selam ve saygılarımla…

HÜSEYİN EKMEN

TÜRKİYE EMEKLİLER

DERNEĞİ BATMAN ŞUBE BAŞKANI

***

Gazetenizin 5. Yılını içtenlikle kutlarım. İlkeli, tarafsız, şeffaf ve objektif duruşunuz ile Batmanımıza ayna olmaya devam edeceğinize olan inancım tamdır. Size ve köşe yazarlarınıza mutlu bir yayın hayatı temenni ederim.

HANEFİ KANGÜL

***

Sayın Ercan Atay

Batman’ın önemli basın kuruluşlarından biri Batman Sonsöz Gazetesinin 5. kuruluş yıldönümünü, şahsınız nezdinde kutluyorum.

ÇOBAN AHMET

***

Sevgili Ercan Atay

Başarılı bir yayın politikası izliyorsunuz. Tarafsız duruşunuz, takdire şayan. Sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Gazetenizin 5. kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

MUHYEDDİN BEYCA

***

Sevgili Ercan Atay

Gazetenizin 5. kuruluş yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum. Başarılarınız, yeni yayım yılınızda da devam edeceğine inanıyorum. Nice başarılı yıllar…

FERİDUN YENİ

***

Sayın Ercan ATAY

Gazetenizi beğenerek okuyorum. Sizi ve ekibinizi kutluyorum. Nice başarı dolu yıllar diler, başarılarınız devamını dilerim.

MEHMET EKİN

***

Sayın Ercan ATAY

Yeni yayım yılınızı kutluyorum. Yazar ve çalışanlarınıza, başarılarının devamını diliyorum. Nice uzun senelere…

MEHMET SEVEN

***

Gazetenizin 5. yılını içtenlikle kutlar, yayım hayatınızdaki başarılarınızın devamını dilerim. Nice yıllara. Tebrikler

RECEP AKIN - GAZETECİ

***

Sevgili Ercan ATAY

Sonsöz Gazetenizin yeni yayım yılını içtenlikle kutlarım. Başarılar diliyorum.

SELAHATTİN ORTABOY

***

Sonsöz Gazetesi, 5. yayım yılına girdi. Sayın Ercan Atay şahsında, gazetenin tüm kadrosunu kutluyor, nice yıllar diliyorum.

HASAN YILDIZ

***

Sevgili Ercan ATAY

Başarılarınızı ve yeni yayım yılınızı tebrik ediyorum. Nice doğru ve başarılı senelere…

MEHMET RAUF AYDIN

***

Batman Sonsöz Gazetesi,

Nice mutlu yıllara…

KUDBETTİN BARLAK

***

Sonsöz Gazetesi

Nice yıllara Sayın Ercan Atay…

Yeni yayım yılınızı kutlarım.

OSMAN MİRPAŞA SEYREK

***

Sayın Ercan Atay

Sahibi olduğunuz Batman Sonsöz Gazetesinin, 5. yayım yılını kutluyorum. Yazarları ve tüm çalışanlarını kutluyorum. Başarılarınızın, artarak devam etmesini temenni ediyorum, Nice yıllara.

FECRİ BARLIK

***

Sayın Ercan Atay

Başarınızı takip ediyoruz. Yazar ve çalışanlarınızı, emeklerinden dolayı kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum

MURAT OKAY

***

Batman Sonsöz Gazetenizin yeni yayım yılını kutlarım. Nice senelere, başarılarınızın devamını dilerim…

KADİR YILDIRIM

***

Sayın Ercan Atay

Başarılarını takdirle izlediğim Batman Sonsöz Gazetesinin yeni yayım yılını kutluyorum. Hayırlı olsun başarılar diliyorum…

EKREM GÜNEŞTEKİN

***

Sevgili Ercan Atay

Sonsöz Gazetesinin, 5. yayım yılını kutluyorum. Başarılarını yakından izliyorum. İlkeli yayım ve duruşunuzdan ötürü tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum.

MUZAFFER BAĞ - İŞADAMI

***

Sayın Ercan ATAY

SONSÖZ Gazetesi İmtiyaz Sahibi

İletişim ve toplum ilişkilerinin en fazla ihtiyaç duyulduğu bu dönemde yerel basına büyük bir görevin düştüğüne inanıyoruz. Sonsöz Gazetesinin ilkeli ve tutarlı bir anlayış ile halkın sorunlarının tespit edilip dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yaptığınıza dair inancımızı koruyor, bu duygu ve düşüncelerle gazetenizin 5. Yıl dönümünü kutluyor, bundan sonraki yayım döneminizde başarılarınızın devamını dilerken, şahsınıza ve emeği olan her kese saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.

İNSAN HAKLARI BATMAN ŞUBESİ

***

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz sahibi

Çağın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik insanlara haber ve bilgi sağlamak gibi çok yönlü bir görev içerir. Basın kurumları da toplumu bilinçlendiren, ülkenin çağdaşlaşma sürecinde büyük rol üstlenen kurumlardır. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde olduğu anlaşılmakla birlikte 4 yıldan bu yana yapmış olduğunuz faydalı ve başarılı hizmetlerin artarak devam edeceği temennisiyle, “Batman Sonsöz Gazetesi” nin tüm  çalışanlarını tebrik eder 5. kuruluş yıl dönümünüz; kutlu olsun.

ÇELEBİ SOYSAL

AK PARTİ TANITIM

MEDYA VE İZLEME SORUMLUSU

***

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz sahibi

Halkımızın doğru haber almasının vazgeçilmez öğelerinden biri olan basın kuruluşları; hiç kuşku yoktur ki ilkeli, dürüst, tarafsız yayın anlayışını sürdürdüğü müddetçe, toplumun

takdirini ve saygısını kazanacaktır. Bu itibarla; 2 Haziran 2014 tarihinden bu güne kadar aralıksız olarak Batmanda yayın hayatını sürdüren 4. yılını geride bırakan ve izlediği gazetecilik çizgisi ile örnek gazetelerden biri olmayı başaran “Batman Sonsöz Gazetesi’nin 5.Kuruluş yıldönümünü kutlar şahsınızı ve gazetenizin tüm çalışanlarını tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

GÜRSEL PARÇA

SKM BAŞKANI

.Sayın:Ercan Atay
Batman Sonsöz  Gazetesi Sahibi
Batman gündemini belirleyen usta kalemleriyle adından hep güzel söz ettiren  "Batman Sonsöz Gazetesi"nin 5.Kuruluş Yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman'a daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
İbrahim Halil Kırşan
ÇİFTAY A.Ş
Enerji ve Maden Grubu Başkanı

 

İlkeli, dürüst ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla Batman Basını'na büyük değerler katan, Batman Sonsöz ailesinin 5. kuruluş yıldönümünü tebrik eder, başta Ercan Atay olmak üzere tüm çalışanlarınıza başarılarının devamını dilerim.
Mustafa DEMİR
TP Müdürü


Batman Sonsöz Ailesi
5. Yılınızı en içten dileklerimle kutlar, ilkeli, tarafsız ve objektif yayın anlayışınızın devamını dilerim. Nice Yıllara… 
Av. Abdülhamit ÇAKAN
BARO Başkanı


Sayın Ercan ATAY
Batman’ın güzide günlük gazetelerinden olan Sonsöz Gazetesinin, yeni yılını kutlar, nice yıllar dilerim.
Halil EREN
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl MÜDÜRÜ


KUTLAMA
Batman’da günlük yayım yapan, İmtiyaz Sahipliğini Ercan Atay’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi, 4. yayım yılını geride bırakarak, 5. yayım yılına merhaba dedi. Kuruluşunun 5. yılında Gazete Sahibi Ercan Atay ve tüm çalışanlarını kutlar, başarılarının devamını dilleriz.
Mansur OBUT
Batman Gap Gazetesi

KUTLAMA
Gazete Sahipliğini Ercan Atay, Yazı İşleri Müdürlüğünü Ubeyd Baş ve Haber Redaktörlüğünü Hatice Türkan’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi, 4. yayım yılını geride bırakarak, 5. yayım yılına girdi. Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Gazete Sahibi Ercan Atay şahsında, tüm gazete çalışanlarını tebrik ederek, yeni yılında başarılar dileriz.
Nimet DAL – Orhan Turan
Batman Demokrat Haber Gazetesi

KUTLAMA
Batman’da günlük olarak yayımlanan, sahipliğini Ercan Atay, Yazı İşleri Müdürlüğünü Hatice Türkan’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi, 4. yayım yılını gride bırakarak, 5. yayım yılına başladı. Ercan Atay’ın şahsında Sonsöz Gazetesi çalışanlarını kutlar, yayım hayatının başarıyla devam etmesini dileriz.
Nedim Arslan – Halit Beytüt
Batman Petrol Gazetesi

KUTLAMA
Batman’da günlük olarak yayımlanmakta olan Batman Sonsöz Gazetesi, 4. yılını geride bıraktı. Tarafsız yayım politikası ile okuyucuların beğenisini kazanan Batman Sonsöz Gazetesi, 5. yayım yılına girdi. Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen İmtiyaz Sahibi Arcan Atay başta olmak üzere çalışanlarına yeni yayım döneminde Batman Pusula Gazetesi adına başarılar dileriz.
Uğur Kapucu- Şükrü Yıldırım
Batman Pusula Gazetesi

Sayın Ercan ATAY
Ulusal basının olduğu gibi yerel basının da, yerel yönetimler ve kamuoyunda önemi büyüktür. İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Sonsöz Gazetesi de ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle sonsöz Gazetesi’nin 5’inci yayın yıldönümünü kutlar, başarılarınızın daim olması dileğiyle, şahsınıza ve tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarım.
Ata ÇİÇEK


‏ 

Sevgili Ercan Atay
Batman’da günlük yayım yapan Batman Sonsöz Gazetesinin başarılarını ilgiyle takip ediyor, başarılarından ötürü ekibinizi tebrik ediyorum. İlkeli ve tarafsız haberciliğinizin, yeni yayım yılınızda da devam edeceğine inanıyorum.
Kutbettin SUÇİN

 


Özverili çalışmalarıyla okuyucusuna daima daha güzel hizmet verme gayreti içinde olan ve ilkeli, dürüst, tarafsız yayın anlayışı içinde gazeteciliğe gönül vermiş Batman Sonsöz Gazetesinin 5.yıllını kutlar, sahibini, yazarlarını ve tüm çalışanlarını kutlar, başarılarının devamını dilerim. Saygılarımla 
Hüseyin ASLAN
Real Konak Hotel Genel Müdür

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete